tiistai 15. toukokuuta 2012

klo.6.15 hölkällä

Nyt on alettu noudattamaan "dieettiä" kunnolla, nimittäin aamuhiki on astunut kuvaan! Eilinen oli suht helppo, herätys oli vasta 8.00, mutta tänään oli jo haasteellinen 6.00 herätys. Olin vielä fiksuna kattonut leffaa puoliyöhön asti, joten unta tuli 6h, hups! :D Onneksi eilen otin "pienet" 3h päiväunet, minkä takia muuten jäi spinni väliin! Tänään kyllä pitää mennä Veskun crossiin, kun oon niin luvannu!:)

Lauantaina hankittu turvotus supermässäilyllä on saatu kuriin ja kropassa on muuten taas aika hyvä olo! On muuten jännä, ettei mulla oikeestaan tee makeeta mieli. Nyt huomaa, kuinka tuo tasainen ateriarytmi oikeasti auttaa! Nyt oonkin siitä tosi tarkka, lasken heti aamusta, millon syödään mikäkin ateria ja sillonhan muuten syödään! Kokoajan on evästä laukussa, joten "repsahduksia" ei tule. Muutenkin, pitää vähän pienentää salaatin määrää varsinkin aamupalalla, kun munakas täyttää jo nii paljon, huh!

Innostun vaan enempi ja enempi tästä uudesta elämäntavasta! Vaikka aamulenkit on nyt ihan buu-juttu, niin uskon, että kyllä ne alkaa vielä maittamaan! :) Ruokavalioon oon jo jotenkin ihan ihastunut. Ehkäpä siks, koska kaikki on määritelty mulle grammoja/desejä myöten, niin ei tarvitse stressata, syökö liikaa tai liian vähä. :) (paitsi kasviksia, salaattia saa syödä joillakin aterioilla vapaasti, kunhan monipuolisesti!:)

Nyt mä alan tekemään rästijuttuja, kun opettaja kutsui mut kouluun kertaamaan asiaa, minkä jo osaan. Great ja kiitos tästä, että tämän takia oli 6 herätys, kun muuten se olisi ollu 8 ja varmasti helpompi... :D No ainakin tahdonvoima karaistuu tässä!

Ihanat päivänjatkot kaikille!

4 kommenttia:

  1. Tuo tarkkaan määritelty ruokailu tuo varmaan kyllä toisaalta sitä vapauttakin, kun ei tarvitse sitten miettiä että syökö oikein! Hyvä, että oot innostunu ja lähteny hyvin käyntiiN! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuokin!:) Vaikka onhan siinä hurjat rajotuksetkin, kun syö vaan sitä päivittäin, mitä on määrätty, mutta mielummin varmasti eteenpäin ja vähän "ei niin maukkaalla ruualla" kun epävarmasti, tai että pysyy vain paikoillaan. Mutta intoa tosiaan riittää ja ihanan lupaava alku! En malta odottaa tuloksia! :)

      Poista
  2. Aamulenkistä oppii nauttimaan! Mulla oli poikaystävän koira hoidossa ja joka aamu piti nousta normaalia aikaisemmin 1-2 km lenkille (toki kävellen, mutta silti) ja puolessa välissä viimeistään tuli aivan mahtava olo :) Heräsi siinä matkan varrella kunnolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mäki kyllä luotan tohon, että siitä alkaa nauttimaan ja sitä odottamaan! Ja jos sinä lenkin aikana tulis se mahtava olo, ois kiva :D Tosin raittiista ilmasta nautin koko lenkin ajan. :) (Ja hyvästä musiikista!)

      Poista