tiistai 3. huhtikuuta 2012

Unelmakroppa näin alkuun KUVANA!

Moikka kaikki!:) Kuten kerroinkin hetki sitten TÄSSÄ postauksesta, mun unelmakropasta ja siitä, että kyseessä on suomalainen melko tunnettu nainen netissä, mutta en ollut aivan varma, saako hänen kuvaansa julkaista täällä blogissani ja se jotakuta harmittikin, niin iloisia uutisia! Kyseinen henkilö otti minuun yhteyttä s-postitse tänään, aivan yllätyksellisesti, ja antoi luvan julkaista kuvansa täällä! Tältä olisi siis loistavaa näyttää ainakin ennen sitä 21v. Ja siitä sitten kohdi shakirakroppaa! ;)


Kuka tunnisti, että kuka on kyseessä? ;)

Ja miksikö tämä kroppa? Musta kyseinen henkilö on timmi ja naisellinen, joten miksipäs ei?

Sattui muuten eilen hassu kuvakulma kuvassa, jossa mun kroppa näyttää _älyttömän_ hyvältä. Naureskelinkin, että tässä mulle tavoitetta, mutta voiko itsestään otettu kuva olla tavoitteena? Hah, kuvakulmat, olette te niin pirullisia! :D


11 kommenttia:

  1. Tosi upealta näyttää kyllä tuo sun kroppa tossa kuvassa! Kuka on muuten tuo sun unelmakropan omaava henkilö? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! Uskomatonta:D Ja kyllä uskon, että nimen saa julistaa, eli kyseinen henkilö on Kristiina ja hän pitää muotiblogia. :) Tosi ihana ihminen, joka omaa ihanan blogin. Suosittelen lämmöllä! http://charmingcava.blogspot.com/

      Poista
  2. Mutta eihän Cavalla ole edes lihaksia. Siinä mielessä huono esikuva... Et jos ois lihaksia paljon tuolla alla niin ymmärtäisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pieni välihuomautus: mulla on reisissä ärsyttävät lihakset ja voimat joita en saa pois! ne on peruja vuosien rullaluistelusta ja ratsastuksesta. käsissä ja vatsassa ei ole lihasta sitten yhtään, mutta oli hassua lukea tuollainen kommentti, joka ei täysin pidä paikkansa :)

      Poista
    2. Voi Cava, ei kai lihakset voi olla ärsyttäviä, hih! Mutta joo, aika harva hoikka ihminen edes on sellainen, jolla ei mukaan yhtään lihaksia olisi! ;)

      Poista
    3. olen nykyään tosi epäatleettinen ja nyt kun haluaisin reidet kapeammiksi, niin tielle tulee ne vuosia sitten hankitut lihakset (myös sen höllyvän lisäksi siis!) :D tosin onhan ne surkastuneet suurelta osin, mutta siellä ne hilluu edelleen jollakin tasolla.. :) ei kyllä uskoisi että näillä jaloilla on joskus nostettu jalkaprässistä lähes saman verran kun silloinen jalkapalloileva poikaystäväni ;) hyvää pääsiäistä! =)

      Poista
    4. Voi höh! Onhan tuo monen naisen ongelma, mutta ajattele asia siltäkannalta, että lihas tuottaa aina sporttisen ulkomuodon ja kuten sun vaikka asu hyppykuvista huomaa, niin sun jalathan on ihanan tiiviissä kunnossa!:) Ja lihaksellahan on paras muisti meidän kehossa, jos nyt alkaisit salilla käymään, niin pian se sama määrä varmaankin nousisi, mikäli haluaisit!;) Kivat ja rentouttavat pääsiäiset myös sinne!

      Poista
  3. Ei olekaan. Mutta alkuunhan mulla onkin tavoitteena pudottaa painoa ja saada tämä maha pois ja sitten lähtä kiinteyttämään. Joten minusta se on hyvä esikuva välivaiheelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska tuntuu tyhmältä lähtä tavoittelemaan kroppaa, vaikka shakiran, kun se tuntuu vielä niin epärealistiselta, että se meinaa lannistaa, enempi kuin kannustaa.. :)

      Poista