torstai 19. huhtikuuta 2012

Vapaapäivä liikunnasta

Iltoja kaikille!

Kirjoittelen nyt nopeesti, ennenkuin meen saunan kautta untenmaille.
Eilinen suunnitelma combattiin menosta peruuntui jo yön aikana, kun heräilin monta monta kertaa ja oli aivan kamalan levoton yö. Meinasin jopa jo luovuttaa joskus 10 vailla 6 aamulla, koska meni hermo heräilyyn. :/ En sitten tiedä mistä johtui tämä unettomuus. Tänään oli aika helppo päivä koulussa/messujen rakentamisessa, mutta silti päivä puudutti mut, juurikin huonojen yöunien takia. Niimpä liikunnasta taukoa!

Tänään käväsin myös punnitse&säästä-myymälässä ostamassa vähän pähkinöitä kuorrutteilla ja ilman. :) Eipä niitä kamalasti voinut syödä ennen pahaa oloa.. hyh, nyt ollaan taas hetki ilman minkäänmoisia herkkuja!

Huomenna ajattelin kokeilla aamusalia ennen messuille rakentamaan menemistä!:) Niin vältän sen, että taas väsyttää niin paljon, ettei kykene liikkumaan. Tää liikkumattomuus pistää heti niin turvotus-olon, vaikkei todellisuudessa turvota.. kai?

Ylihuomenna onkin jo spinnimaratooni mitä jänskäilen aika hurjana jo.. :) Oon valmistautunut jo tänään mm. syömällä pasta-annoksen messuilla, vaikken pastaa syö, mutta tankkailen vähän hiilareita, aivan kuten suositellaan ennen kunnon rankkaa ja pitkää suoritusta. :) Leipääkin mennyt 4 palaa tänään! Yleensä menee 0-2. :) Spinnimaratooni kestää siis 2h 45min, toivon todella, että mun polvet kestää!

Onko teistä kukaan tulossa kuntoportin spinnimaratooniin? Tsemikaveri viereen ois enemmän kuin ok.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti