tiistai 10. huhtikuuta 2012

Party hard, eat harder

Eilinen oli mun päättäripäivä, sillä päätin ettei perjantaina mitään bileitä tule. Oli kyllä mahtavaa nollata (ja ampua ne kalorit taivaisiin!)

Aamupala kyllä lähti puurolla, raejuustolla ja mehukeitolla, niinkun jo useamman kuukauden ja töissä nautin kevyen kanasalaatin. :) Suklaata tuli kyllä syötyä ehkäpä semmonen 140g päivänmittaan, huh! Iltapalaks nautin 1½ lihapullaa ja pari ranua. Eli tavallaanhan ruoka oli ihan ok, mutta siihen kun lisää n. 5 siideriä niin pamautetaan juomalla aika paljon niitä kaloreita ja sokeria kroppaan :D No mutta, seuraavan kerran sitten lähen juomaan mun synttäreillä, vähän yli kuukauden päästä, eli huonoa omatuntoa ei ole!:)

On muuten hassua, ettei mua ees turvota kaameesti!

Aamu lähti nyt vähän erilaisella aamupalalla, sillä paistoin pari munaa ja 3 nakkia ja dippailen niitä parhaillaan ketsupin kanssa. Koitin aamupöperössä maistaa pitsaa, mutta pahaahan se oli. Miten pitsa voi olla pahaa krapulassa, kysympähän vaan, haha! No mutta muna ja nakit maistuu superhyviltä! ;)

Tänään tosiaan on iltavuoro, voihan ärsytys sanon, koska mun pitäis tänään alkaa pakkaamaan. Huomennahan ehtii, mutta silloin on kuntonyrkkeily ja fitball illasta, jonne tämä nainen kyllä menee päätä pahkaa. Ryhmäliikuntatunteja!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti