maanantai 23. huhtikuuta 2012

Mysteerikurkkukipu aamuisin

Mulla on ollut nyt Jyväskylään muuton jälkeen mysteerikurkkukipua havaittavissa. Samoin on Tantulla. Se saattaa johtua siitä, että muutettiin paljon vanhempaan taloon niin on enemmän vetoa.

Kyllähän tää pikkuhiljaa helpottaa, mutta aamuisin kuullostan siltä, että olisin vetänyt viskiä useamman päivän putkeen. :D Ja räkää erittyy. Eli eihä tää nyt mitää kivaa oo.

Yleensä kyllä juominen auttaa! Kunhan ei nyt sitä viskiä vedä, varmasti vaan pahentais.. Vedän siis pari lasia aina jotakin nestettä, kurkun tarpeista riippuen. Nyt seimailen kylmää maitoa ja näyttää tykkäävän, vaikka äreälle kurkullehan pitäisi antaa jotakin haaleaa.

Tää ei kyllä ole mitään flunssaa, koska kipeä kurkku kestää sen pari tuntia. Voi kyllä olla, että tää on alkavaa. Eipä ois nyt kivaa saada kevätflunssaa! Ei todellakaan!

Mites te? Onko teidän kurkuilla taipumusta olla kipeinä aamutuimaan ja sitten rauhoittua?

Nyt mä lähden laittautumaan, että ehtii kouluun mahtavaksi tunniksi.. Mistä lähtien nää aamut menee näin nopeesti? Nyt en edes ehdi koiraa käyttämään, vaikka todennäköisesti sitä sisko jo aamulla käyttikin! Iitulla on muuten nykyään aika masee kevättyyli, ihanku töyhtöhyyppä :)


Nyt minä ja Iitu toivotetaan oikein ihanaa auringontäytteistä päivää kaikille!:)

6 kommenttia:

  1. Mulla keväisin tulee aina ihan hirvittävät allergiaoireet ja siitepölykausihan on jo alkanu. Yks oire tosiaan on kurkkukipu ja se yleensä on pahimmillaan just aamulla. Illalla sitte lievenee tai katoaa kokonaan.

    Viime keväänä sattumalta huomasin, että kalja karkotti kurkkukivun hetkeks pois kokonaan. Harmi vaan kun en tykkää kaljasta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! En oo ollut ikinä millekkää allerginen, nii toivon ehkä sittenki, et tää ois vaa alkava flunssa! Tai sen vedon takia, joka käy täällä talossa. :D

      Ja hyi, mäki vihaan kaljaa, siitä siis ei ole apuja mulle! :D Oon muutenki vähä huono kaveri ton alkoholin kanssa, onneksi. :)

      Poista
  2. Mullakin alkaa noi kurkkukivut aina keväisin, kun siitepölyt alkaa lentelee. Allergiat on jees. :/ Jos jatkuu toi kurkkukipu, ni kokeile allergialääkkeitä. Apteekista saa aika halvalla Ratiopharmin Cetirizin nimistä lääkettä, jota mä käytän melkeinpä ympäri vuoden.

    P.S. Sulle on jotain täällä: http://hamparade.blogspot.com/2012/04/liebster-tarkoittaa-rakkain-tai.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ala jos oon allergisoitunu. :( Onkoha nää näitä vanhuuden tuomia oireita? Ihanku muutenkaa ei kolkuttelis päätä tuo lähestyvä 20v jo. :D

      ja voi kiitos! <3 Oon saanu ton nyt jo kahdesti, joten ehkäpä aika väsätä tuokin nyt viimein..!

      Poista
  3. Voipi olla allergiaa, mutta jos on jatkuvaa niin muuttakaa...ite taistelin 3v samassa kämpässä joka-aamuisen kurkkukivun kanssa ja räkää valui, usein olin"kipeänä" vaikka kuumetta ei ollut. Muutin uudempaan kämppään ja mitään näitä vaivoja ei ole enää ollenkaan. Muuttakaa ennenkun totutte, että on muka normaalia..Mut "toivottavasti" ois allergiaa, se lähtee lääkkeillä, muuttaminen on aina rasittavaa ;) -Tuuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muutto on kuukaden päästä, mutta jos sitten vielä jatkunee, niin pitänee varmaan allergiatesteissä käydä. Ja voi ei! Vähänkö kurja kohtalo ollu sulla. :( No, onneks nykyään oot oikeenlaisessa kämpässä ja terveenä!

      Poista