tiistai 2. lokakuuta 2012

Pirteä aamu!

Arvatkaa mitä! Mun koulu alkaa 11.30, huippua!

Olisihan se kyllä ihan ok, jos koulu alkaisi 8 ja pääsisi aikaisin pois (okei, tänäänkin on vain klo 15:45 asti..) mutta koulussa mulla aina laskee energiat kun istutaan vaan koneella ja etenemistahti on.. noh.. aika hidas. Aivot ja kroppa siis vaipuu aina horrokseen vaikka aamusta on kuinka ja paljon energiaa!!

Aamun olen hyödyntänyt siten, että aamuhikeen heräsin jo kuudelta ja alla oli ihanat 9 tunnin unet, jee! :)

Hyvin tuli hiki, ihailin siinä sitten hetken aamuvatsaani jonkajälkeen puuroa nassuun! Eilen tosiaan oli VHH aamupala, joten puuro maistui vain päivän tauon jälkeen syntisen hyvältä! Niin ja siihen kylkeen vielä maitokahvia, jota ilman jouduin eilen elämään!

Kroppa sai siis taas hiilaria ja energiat pomppas taivaisiin sekä alko aivot pelittämään!;) Sen sitten hyödynsin siten, että iskin nyt pari työhakemusta vetämään ja pitkästä aikaa keskityin hakemusten tekemiseen ja olin niihin ihan tyytyväinen. Toivottavasti tärppäis!

Seuraavaksi luvassa on vielä vähän maitokahvia (Vesku, sä et voi vaan kieltää multa sitä!! Tai toivottavasti et kiellä, tottelisin kuitenkin, haha!) ja samalla laittautumista tähän päivään.

Edustava pitää olla, sillä menen Budgettiin hankkimaan uuden mittarin ennen koulua ja koulun jälkeen menen kysäisemään työssäoppimispaikkaa! Ihan kiva liike on tiedossa. Veikkauksia minne menen kysäsemään?;)

Illasta on sitten vielä luvassa Lindan ihanaakin ihanampi ja raskastakin raskaampi Spin revolution! Ja arvatkaa mitä tää neiti saa sen jälkeen nassuunsa ekaa kertaa elämässään? No palkkaria! Mun vanilijaprodejauhe tulee siis käyttöön tästä päivästä lähtien, jeee!:)

Sateinen tiistai, mutta voiko mikään pilata mun pirteitä ja positiivisia fiilareita?  I don't think so!

Ihanaa päivää kaikille! Mennään päivä läpi leveästi hymyillen ja elämästä nauttien!

kuva täältä

6 kommenttia:

  1. Ihanan pirteä aamupostaus! <3 Onnea työ(ssäoppimis)paikan hakuun!

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosi pirtsakkaa ja posittivista tekstiä! :-) Itelläkin fiilis nousi tätä lukiessa ja tosiaan tsemppiä työnhakuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana että sain fiilaria tarttumaan muihinkin!:) Ja kiitos paljon!:)

      Poista
  3. Miks ei sais maitokahvia juoda? ite juon meinaa joka aamu enkä vois olla ilman:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VHH päivänä vältän mahd. hyvin hiilareita, siksi en edes maitoa käytä missään kyseisenä päivänä. :)

      Poista