tiistai 23. lokakuuta 2012

KUNTOPORTIN TARJOUS BLOGINI LUKIJOILLE!

Jep jep pitkästä aikaa tarjous blogini lukijoille liittyen Kuntoporttiin!

Tuuli pommitti mua tälläsellä viestillä ja tottakai pakko naputella se teidän tietoon, että hyödytte mahd. paljon!

"Lähde hakemaan piristystä syksyyn liikunnasta viihtyissä ympäristössä taitavien ohjaajien ja motivoivien Personal Trainereiden ohjauksessa. Kuntoportti tarjoaa blogin lukijoille lokakuun treenit ilmaiseksi ja marraskuun -50% ja min.12kk jäsenyyden superedulliseen hintaan 59e/kk (norm.89e/kk). Opiskelijana liikut hintaan 55e/kk. Liittymismaksu on tämän tarjouksen yhteydessä 59e norm. 109e.

Jos liityt ystävän kanssa, niin saatte molemmat lisäksi vielä ilmaisen treenikuukauden! Ota yhteyttä tuuli (at) kuntoportti.fi ja kerron enemmän palveluistamme. Lady Club jäsenyyteen kuuluu kuntosalin rajaton käyttö klo 06-22, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja kuntosaliohjelma sekä rasvaprosentin mittaus. Lisäksi saat Clubikortilla etuja yhteistyökumppaniliikkeistä ja tunnukset nettisivuille jäsenten omaan intraan, jossa on mm.treeni- ja ravintovinkkejä. Tämä tarjous vain Tuulin kautta, vastaanotossa tarjousta ei siis saa. Varaa aika esittelyyn: tuuli (at) kuntoportti.fi tai 0407733435.

Tee päätös energisemmän elämän puolesta ja liity iloiseen joukkoomme!


Tarjous on voimassa 15.11 asti!
Katsokaa myös Kuntoportin uudet nettisivut: www.kuntoportti.fi. Tuolta tosiaan näkee myös minun menestystarinani!:)

Nyt kannattaa siis liittyä jos olet harkinnut! Ja tuosta liittymismaksusta sen verta, että kyllähän se kirpaisee, mutta ilmainen PT HOST-palvelu kyllä mielestäni korvaa hyvin hintaa. Ilmainen juuri Sinulle suunniteltu kuntosaliohjelma maksaisi muuten melko aika maltaita! Ja voit mennä uusimaankin ohjelman vaikka 3kk välein. Kätsyä, eikö?

Tuleeko joku liikkumaan mun kanssa? :)

16 kommenttia:

  1. Hetkinen :D Nyt on pakko kysyä, ootko jyväskylässä kauppiksessa? Jos oot, onko sun luokka LIAM11y? :D Vai oonko sekottanut ihmisiä nyt ihan täysin :)Jos oot niin kerron sit lisää :D hah

    Ps. kirjottelen kommentin toisen blogini "nimellä" kirjoitan nimittäin myös lose your weight- blogia johon oot välillä käynyt kommentoimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kyllä oon ja tuo on juurikin luokkani! Nyt mua kiinnostaa mikä tää juttu on?!:D

      Ja jep blogisi tiedän!:) ootko ite kauppiksessa sitten kanssa,vai?

      Poista
    2. Heh, mä tuun yhden kurssin ajaksi tuolle luokalle!

      Eli oon mä :) oon siirtynyt sinne kesken lukuvuoden, joten nyt hypin vähän ryhmästä ryhmään. :) tuun kai ens jaksossa teidän luokalle! :D :)

      Poista
    3. Oho! No tervetuloa!:) Se onkin meidän luokan viimonen jakso ja sit siirrytään työssäoppimaan valmistumiseen saakka!

      Poista
    4. Joo, aikamoinen sattuma. Aa, kiva! Millos valmistutte? :)

      Mulla on menny ton loman takia laihdutus ihan penkin alle ja tässä motivaatiota keräilen takas :( Taidankin selata sun blogia pidemmälle jos se auttais ;)

      Poista
    5. No on joo, aika hurja!:D Ja me valmistutaan nyt keväällä. :)

      Ja kuule, mullakin meni lomalla miten meni, nesteistä tuli 3 kiloa ellei ylikin, mutta osa on jo lähtenyt veks. Ne on vaan nestettä. :) Ja haha, siitä vaan!;) Mites, kai oot Kuntoportin jäsen? ;)

      Poista
    6. Aivan, okei:)

      Hhah, hyvä tietää etten oo ainut :D Tässä vielä vaivannu pari viikkoa kamala hinkuyskä joka ei ota loppuakseen. :( Plääh. Ja ei, en oo, asun 30km päässä jyväskylästä ja käyn täällä salilla ;D

      Poista
    7. Voi ei, pikaisia paranemisia!:( Nyt vaan paljon pakuriteetä, vitamiineja ja raakasuklaata niin kyllä kuolee pöpöt!;)

      Ja okei, millä salilla käyt?:) Käykö siellä miehiäkin?! Mä odotan päivää, jolloin uskalla mennä vaikka monnarille ilman et aristan, haha!:D

      Poista
    8. Hyvä muisti mulla... Parempi vastailla myöhään kuin ei ollenkaan ;) Meillä petäjävedellä on vaan yks sali ja kyllä, miehille ja naisille :D siellä on tavallaan se miesten puntti puoli erikseen ja oon jopa sinne uskaltautunu!! :D

      Poista
    9. Haha, niimpä, päaäsia että vastasit! :) Ja voi hurjuus! Propsit sulle, mä en uskalais.. :D

      Poista
    10. Joo se on aina vähän jännää, mutta kyllä siihen tottuu :D mut hei, kohta puoliin nähdään kun siirryn teidän luokan kanssa tekee joitakin kursseja! :)

      Poista
  2. Moikka Roosa!

    Kuuluuko tuo tarjous myös jo jäsenille?

    Päivi kyselee :)

    VastaaPoista
  3. Heissan!

    Olen miettinyt salin vaihtoa Jyväskylässä, kun entinen sopimukseni päättyy talvella toiseen suurimmista keskuksista.

    Kiinnostaisi kuulla kokemuksiasi Kuntoportista (PT-hommista luinkin täältä, kiva kun olet saanut tuloksia!). Miten olet kokenut tuon nettiajanvaraussysteemin toimivan? Ja kysyisin sulta myös perinteisistä ruuhka-ajoista; mahtuuko esim. "ennen töitä" eli sanotaanko joskus ennen klo 8-9 ja "töiden jälkeen" eli se perus klo 17 maissa hyvin salille reenaamaan, vai joutuuko usein jonottamaan laitteille? Toivon ihan omaan kokemukseesi perustavaa vastausta, koska ainahan kaikki hehkuttavat, miten joka salille mahtuu, mutta silti usein tietyt ajat on tosi ruuhkaisia. Riippuu tietenkin päivästä jne., mutta mikä perusfiilis sulla on? :)

    Entä tuo PT-host palvelu: tarkoittaako mainitsemasi saliohjelmahomma sitä, että jäsenhintaa maksavana saan aina uuden saliohjelman niin usein kuin tahdon 3 kk:n välein ilman mitään lisämaksua? Eli vuodessa sen neljä ohjelmaa. Käykö PT tuolloin liikkeitä ja tavoitteita kanssani läpi vai onko kyseessä joku pinkasta vetäisty valmis ohjelma, joka on jokaiselle sama ja lisämaksusta saa sitten yksilöllisen ohjelman vai kuinka tuo toimii? Sori, joudut nyt jäsenneuvojaksi, innostuin ihan :). Mutta jos et osaa vastata, ehkä täällä hengaa joku Kuntoportin työntekijä, joka osaa.

    Kiitos vinkeistä jo ennakkoon ja iloista syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:)

      Mä oon itse tykännyt portista. Mullakin on eräästä kuntokeskusksesta kokemuksia, joka oli huomattavasti isompi, mutta porttiin tykästyin todella. Huipuinta on se, että kaikki on keskustassa ja naistensali on itselleni ainakin aina plussaa!
      Nettiajanvaraus on musta tosi kätsy ja hyvä että se tuli! Myös ajan peruminen on sieltä mahdollista, eli jos tajuaakin edellisenä iltana ettei ehdikkään sueravana päivänä, ei tarvitse soitella, vaan voi muuttaa osallistumistaan ja laittaa ettei osallistu. Myöskin kun tunteja voi varata pitkälle eteenpäin on hyvä juttu!
      Aamulla mä harvemmin olen käynyt treenailemassa, mutta mitä joskus spinnissä olen käväissyt ei ole hirmusti ihmisiä näkynyt, paitsi ne jotka tulee tunnille. Töiden jälkeen saattaa joskus olla ruuhkaa, sekin johtuu kamalasti päivästä! Tänään itse kävin puol 4 aikaan salilla ja minun lisäksi treenaajia taisi olla 3? Tosin, tänään on lauantai. Perusfiiliksenä mulla on, että mahtuu kyllä hyvin. :) Ja joskus tekee sitten jonkun välissä kyseisellä laitteella kun toinen lepää/tekee toista. Musta se on niin paras yhteishenki siellä salilla, ettei semmoistakaan katsota pahalla jos haluaa välissä tehdä!

      PT-hostista sen verran kerron mitä tiedän. :) Eli aika varataan ja se kestää tunnin. Jokaiselle tehdään oma henk.koht ohjelma ja liikkeet käydään läpi. Ja sen voi varata mielestäni useammin kuin kerran, tämä kannattaa toki vielä varmistaa. :)

      Kantsii ottaa nyt Tuuliin yhteyttä ja kysellä! Jos päätät liittyä niin tule ihmeessä moikkaamaan jos törmätään!

      Kivaa syksyn jatkoa sinnekkin!:)

      Poista
    2. OK, kiitos vastauksista! Laitanpa harkintaan.

      Poista