tiistai 23. lokakuuta 2012

Laittoman pitkä video



Nauttikaa supermasentuneesta aloitusilmeestäni. Se kun ei nykyään enään ole kasvoillani kuin aniharva ilta!;)

Nyt pitääkin kiitää kouluun ton hyytävän ulkoilman kautta.

Ihanaa tiistaita kaikille! <3

PS. Täällä oli aamulla ENSILUMI maassa!!!

8 kommenttia:

  1. "tämä on yksityinen video" ?
    :(

    VastaaPoista
  2. Saisko sun ruokapäiväkirja postausta kehiin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Painonpudotuksen aikaista ruokapäiväkirjaa en valitettavasti julkaise, mutta voin vaikka huomisesta täytellä loppuviikon syömiset!:)

      Poista
  3. Roooosaa ihan turhaa vähättelet sun habaaa, se on luonnossa ihan super-iso ja hyvännäkönen!! Niinku sä muutenki olet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Viivuska sä aina AINA jokapäivä jaksat piristää mua sun kommenteilla! Oot kuule iitte hyvännäkönen ja ihan parhautta!!! <3

      Poista
  4. Juu, kiva juttu! (siis ruokapäiväkirja). Saanko kysyä, että miksi et voi julkaistu painonpudotuksen aikaista ruokapäiväkirjaa esim. yhden pvn ajalta? Niinkö vähän olet syönyt.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söin samalla kaavalla koko 3-4kk ja kyllä, määrä oli aika vähäinen, sen takia painonpudotus oli niin nopea. Saattaisi käydä hassusti jos sen täällä jakaisin ja sen ottaisi joku, jolle se ei oikeasti sopisi yhtään. Se kuitenkin vielä viilattiin minulle sopivaksi ja silti vei kropan todella koville!

      Ei siis mielestäni täysin riskitöntä peliä ollut.. nytkin kuukauden kroppaa palauteltu. Dieettiä voi verrata jopa kovaan kisadiettiin mielestäni!

      Poista