torstai 4. lokakuuta 2012

My new baby: POLAR FT40F WHITE

Eilen salin jälkeen sain jotenkin ihan hirmusen energia- ja positiivisuuspiikin, vaikka meinasi mököttää ja väsyttää. Mä nimittän sain ihan kivan tekstarin, missä Matkahuolto kertoi, että mun toissapäivänä tilattu sykemittari on nyt saapunut Kuopiosta tänne Jyväskylään!

Eihän siinä, äkkiä palautusjuoma nassuun ja hirveellä kiireellä hakemaan pakettia!

Paketistahan siis paljastui Polarin FT40, jonka näen olevan tarpeeksi monipuolinen mun käyttöön! Kalorien kulutus, arviointi rasvanpoltosta, keski- ja maksimisyke sekä plussana vielä kuntotesti, niin voi sitäkin seurailla. Kyllä kelpaa. :) Hintakaan ei ollu paha. Postikuluineen 117,60 €!

Jos itse olet hankkimassa sykemittaria niin kannattaa tosiaan kurkata Kuopion Sportian nettimyymälä, missä he myyvät sykemittarit -15% alennuksella! Vielä viikko sitten FT40 oli kokonaan loppu, mutta ilmeisesti on nyt tullut lisää tavaraa. Sykemittareihin pääset TÄSTÄ! Merkkeinä löytyy Polaria ja Suuntoa. :)

Käyttökokemusta treeninaikana mulla ei siis vielä ole kaverista ja testailut saattaa siirtyä huomiselle. Viimeistään lauantaille! Mutta koitan raahautua tänään vaikka rasvanpolttolenkille! Tämähän siis näyttää senkin onko kyseessä rasvanpoltto vai kestävyyttäkehittävä liikuntasuoritus. Jee, kivaa!:)

Tänään testasin "fitness test" eli kuntotestiominaisuuden. Tosin se saattaa näyttää väärää, koska pitäisi välttää jopa edellispäivänä raskasta liikuntasuoritusta ja mulla oli silloin salipäivä! Niimpä teen testin huomenna heti aamusta uudelleen ja kerron sitten mitä tuli tulokseksi! (muutenkin testin tulos on kuullemma varmempi, jos sen tekee toistamiseen.)

Nyt mä edelleen hymy pepussa alan juomaan mun aamuteetä ja valmistautumaan kouluun. Mua ei ees harmita, etten saa tänäaamuna maitokahvia. On tää materialismionnellisuus ihmeellinen juttu!;)

Ihanaa päivää kaikille! <3

12 kommenttia:

  1. Hienoo et mittari löytyi! Se on niiin hyödyllinen kapistus treenissä, nykyään salille tai jumpille lähtiessä tulis ihan orpo olo ilman sitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tuttu tunne! Tiistaina spinni ja eilinen sali oli totaallisen outoa ilman sykemittaria, vaikka mun Suunto näyttikin mitä sattuu. Silti siihen jäi pahasti koukkuun!:D Jos tää nyt ois toimiva kipale, toivon sitä suuresti!!

      Poista
  2. Ihana! Kyllä se niin vaan on, että jotkin välineet on niin tarpeellisia ja jopa välttämättömiä treenissä, että ne tekee tosi onnelliseks! <3

    VastaaPoista
  3. Minkä takia et voi maitokahvia juoda? Ei se tippa maitoa vaikuta yhtään mihinkään. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa juuri tänään otettiin pois VHHpäivä ruokavaliosta eli aamukahvi; tervetuloa jokapäiväiseen aamuuni!:)

      Poista
  4. Määki haluan uuen sykemittarin!! :O Tuo on niin hieno.

    http://emmahiltunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih!:) Se on kyllä näppärän näkönen. Voi pitää arkenakin ihan ranteessa, siitä iso iso plussa!:)

      Poista
  5. Hei! Siun blogi on aivan ihana ja vaikutat itekkki todella mukavalta tyypiltä!:)
    Mut sit mitä haluisin kysyy ni söitkö ennen paljonki valkostasokerii ja mikä oli suurin asia joka ruokavaliossas muutti? Tahtosin ite nimittäin kiinteytyä ens kesään mennessä ja pudottaa joitakin kiloja(5).. Liikunta on kunnossa säännöllisesti 6-8 krt viikko ja ruokakin perusterveellistä mut herkut maistuu varsinkin vklpna. Ja sit on vielä sellane ongelma et ruokailut vaihtelee eri viikkoina paljon, joskus saattaa mennä reilusti miinuskaloreille ja sit taas seuraavat viikot reippaasti yli->paino noussu vuoden aikana:( oisko sulla siis kertoo mtn vinkkiä miten lähtisin tästä eteenpäin?:) PS. Miul on sama mittari! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos plajon!:)

      Ja söin paljon kyllä. Ja vielä ihan herkkujen osalta melkein päivittäin. Suurin muutos oli että vaihdoin kaiken täysjyvään ja lisäsin proteiinia joka aterialle. :) Syön myös 3 tunnin välein ja en oikeastaan napostele niinkuin ennen! Vedenjuontia lisäsin myös hurjasti, tai nyt en unohtele juoda sitä!

      Ja jos oikeesti syöt muuten hyvin, niin ei se yksi päivä sitä viikkoa kaada! Tai sitten sallit yhden aterian kerran viikossa milloin saat syödä mitä vaan! Alkuum vaikeaa, mutta siihen tottuu:)

      Kannattaa myös vaikka alkuun suunnitella ateriat ja tehdä ne vaikka edellispäivänä valmiiksi, niin ei tule tollasia heittelyjä kaloreissa?

      Liikuntamäärä muuten kuullostaa aika hurjalta. Itse liikun 3-4krt viikkoon ja riittää hyvin! Kai kroppasi ehtii palautua?

      Ja otan mieluusti vastaan kokemuksia kyseisestä mittarista.:)

      Ainiin, rasvanpolttoa ajatellen aamulenkit ennen aamupalaa on oikein kätevä tapa! Vieläkun polarista pystyt seuraamaan, milloin pysyt siellä rasvanpolttoalueella!;) Sillä alueella painele menemään 30-60min. :)

      Poista
  6. Oi tulipa yhtäkkiä hirveä tarve hankkia tollanen :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kannattaa!:) Tänään ja eilen pääsin testailemaan. Raaputtelenkin pian hyvät arviot tänne!;)

      Poista