sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Viimeinen syke-tunti Reetan ohjauksella+ tulevan viikon treenisuunnitelma!

Tänään sii oli viimonen viikonloppu kuntsikassa ja tottakai piti mennä vielä Reetan tunnille! Nyt on siis käyty moikkaa vielä kerran Viiviä ja Reettaa,sekä Kirsi on hyvästelty. Im ready to go!

Tosin seuraavalla viikolla eli huomenna pitää päästä vielä jättipaloon! Karonkin tunnille olis kiva päästä.. niimpäniin:D

Syke-tunti tosiaan meni hyvin, mun kropalle tuli olo, että se haluaa irrotella niin irroteltiin sitten oikein kunnolla ;) Uudet Niken treenikengät olivat kuin unelmat jalassa! Jos kantapäällä polkasi maahan, jalka kevyesti pomppasi takaisin ilmaan, joten ainakaan tärähdyksiä ei pitänyt pelätä:)

Seuraavan viikon treenit ajattelin siis suunnitella etukäteen, että pääsee sitten kunnolla nauttimaan lepopäivistä;)

ma: jättipallo 45min (Laura)
ti: kiinteytys 55min (Karo)
ke: Kiinteytys 45min+core 30min (Hanna)
to: Army 55min (Karo)  en oo kertaakaan uskaltanu tälle tunnille.. nyt se on pakko kokea! On myös pakko kokea karon rääkkitunnit kaksi kertaa viikossa näköjään ;)
pe: ansaittu lepo!
la: KUNTOPORTTIIN VAIHDOS! Spin 30min+core 30min (Jessica)
su: luvassa nukkumista koko päivä..:)

Ja koska kohta kello lyö 00:00 niin hyvää alkavaa viikkoa kaikille näin etuajassa! Toivottakaa mulle et tsemii et jaksan noinkin rankan viikon!

Pst, oletko huomannut sivuni oikeassa kulmassa olevan kyselyn? Vastaa ihmeessä!

2 kommenttia:

  1. vastasin, säännöllisesti luen :) itsekkin tänään pitäis raahautua kaverille zumbaamaan, päätettiin kanssa perustaa pienoinen laihdutusblogi, yritetään päästä kuntoon vanhojen tansseiks; http://paksukaiset.bogspot.com

    En nyt jostain syystä pääse kommentoimaan omalla tililläni...

    VastaaPoista
  2. Memory: Jee!:) Ja onnea sekä tsemii projektille!;)

    VastaaPoista