sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Materialismionnellisuutta!

Tänään aamulla mä heräsin tosiaan jo 7.45 ja tekstasin äitille, josko mentäs kirpparilla käymään!
Noh 10 aikaan oltiin sitten jo menossa, mutta käytiinkin Luhtin outlet-myymälässä josta löysin vyön eurolla ja meikkivoiteen 5e, sekä jonkun valopuuterin 9e. Ja tää oli tätä mamma betalar-päivää. Voi kiitos äiti, nyt on uus kiva vyö ja saa aina nassun kondikseen aamulla :)

Outlet-myymälän jälkeen meidän tosiaan piti mennä kirpparille, mutta lähdettiin metsästämään mulle treenikenkiä, koska äitikin ties mun treenikenkäkriisitä... ja samoin rahakriisistä.

Eka käytiin Sportiassa ja pakko sanoa, että ahjon Sportiassa on aivan sukrea aerobickenkä-valikoima! Pari hassua kenkää ja ei toivettakaan että saisi laadukkaat alle satasen... noh, sitten siirryttiin Ahjokeskuksen Intersporttiin ja tilanne näytti jo paremmalta! Jopa niin hyvältä, että mukaan lähti Niken treenikengät hintaan 66e (norm 110e)!
Malli taitaa olla viimevuodelta, miksi hinta oli noin matala, mutta mitä sitten? Kivan näköset ja jalassa tosi hyvät on kyllä! Odotan innolla, että pääsen kyseisiä kenkiä testaamaan! (eli ei auta muutakun mennä huomenna vaikka kiinteytys-tunnille!)



Miltäs näyttää teidän silmäänne?:) Hankin tohon kyllä vielä jotkut räväkät nauhat! Ajattelin jotain neonkeltaista tai kirkkaanpunaisia!

Sain myös uuden treenivaatteen ja nimesin sen viralliseksi "zumba-asuksi", koska se päällä tekee mieli zumbata! Huomenna voisin sen kyllä laittaa kuntsikkaan ja kuvata sen siellä.. tänään sitä jo kokeilin kotona zumbaten 30min ja hyvältä tuntui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti