perjantai 3. toukokuuta 2013

Klara vappen jag gillar vatten!

Vappu oli jo, mutta vasta nyt tää neiti pääsee rustaamaan siitä blogiin!

Otsikosta voi päätellä seuraavaa; tämä neiti ei ainakaan lätrännyt holilla vappuna, vaan vesilinjalla mentiin.. edes pepsi maxiin en koskenut baarissa, seuraavana päivänä terassilla kyllä!

Siltikin vappu oli ihana ja niin irtiotto! Aamu alkoi 1.5h reenillä, missä tein vähän extrapumppia käsiin iltaa varten, sitten meninkin kotiin puutumaan, jonka jälkein alkoi laittautuminen. :)


instagram: momokkis


Laittauduin poliisiksi ja oli se kuinka klisee tahansa, niin ei mua harmita! Oon monta vuotta jo halunnu pollaripuvun, mutta ei ole ollut kroppa tarpeeksi timmi semmosiin minimekkoihin. Nyt oli ja piruvie kannoin asuni ylpeästi! ;)



Jonothan oli baareihin ihan kamalat ja jonoteltiinkin se 1.5h escapeen..tosi fiksua hei! Sain siitä muistoksi tosi mukavan nuhan.. noh ainakin tunti eläneensä. ;) plus tietysti menin valvomaan about 24h putkeen ja saavutin sillä jo pienen humalatilan.. Vappu päivä menikin sitten puutuessa ihan 1000-0 parin tunnin ulkoilut miinustaen.

Mutta ei haittaa! Sai tanssia ja esim jatkoilla oli kiropraktikko, joka rusautteli mun jumeja auki. Aijai nyt on vetree olo! :)

Eilen kyllä oli mukava jo palailla arkeen ja tehdä kunnon jalkareeni. Puhkuin oikein onnellisuutta ja intoa kun kiskoin reenivaatteet niskaan ja suuntasin salille! Nyt muuten jaloissa ja pepussa tuntuu! Toivon todella, että huomenna nuha on jo helpottanut ja pystyn tekemään viikon vikan treenin.

Ei muutakun ihanaa toukokuuta kaikille! Mites muuen teidän vappu meni?:)

Ps. moni on kyselly onko mulla KIK ja nyt on! Löydyn nimimerkillä momokkis sieltäkin, niinkuin IGstäkin. :)

6 kommenttia:

  1. Kyllä tolla kropalla kehtaakin noissa kuteissa painella menemään! :)

    Mullakin meni vappu vesilinjalla, mutta kotioloissa. Väsymys iski :D

    Jalkatreeniä tuli muuten tehtyä täälläkin ja kiitettävä tuntuma on koko alakropassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanasti sanottu, kiitos! :)

      Hah toisaalta, oishan se vappupv ollut mukavampi, jos mäkin olisin jäänyt kellimään.. se ei oo koskaan huonompi vaihtoehto! Päinvastoin! ;) Joskus silti pitää vähän poiketa arjesta..

      Ja mahtavaa! :) Mennyt sielläkin siis reeni just niinkuin pitänyt!

      Poista
  2. Oot kyllä tosi nätti ja en ihmettele että oot asuas kantanu ylpeästi, kuka tahansa tuolla kropalla :) Tuo taas itellekkin lisää motivaatiota, kiitos sinun! Hyviä ja mukavia kirjotuksia sulla täällä blogissa, tykkään lukea! :)

    VastaaPoista