keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Kuntotsekki takana

Huonosti nukuttu yö ja aamulla perhosia täynnä oleva vatsa.. tää tunne saavuttaa mut 5 viikon välein ja ei, en ole ihastunut ja odota malttamattomana rakkaani näkemistä.. tai no oha se Matti melkonen! ;) Hahaa!! :D Tänään siis käväisin Tampereella kuntotsekissä ja nyt oli jo 4. kerta!

päivän look.. hyvä laatu taas.. :)
Tuossa kuvassa muuten nuo farkut meni taas päälle! Viime kesänä ne ostin kun olin pienimmilläni ja vaikka nyt painoa on 5 kiloa enemmän, istuu ne samanlailla.. ei siis tuijoteta sitä vaakaa, eihän? ;)

On muuten kamala tunne kun bussimatka kestää yli kaksi tuntia ja jännität kokoajan.. onneksi vasta viimeisellä 15 minuutilla jännitys alkaa kunnolla tuntumaan.. on se kuntotsekki vaan niin jännää! (varsinkin kun on lipsunut parin rahkan verran ;)

Kaikki kuitenkin meni hyvin! Taas on höttöä lähtenyt ja lihasta tullut. :) Vaikka Matille sanoinkin, että ei 5 viikossa ehdi kauheasti tapahtumaan, niin silti näkyvää muutosta!

Puhuttiin paljon Australiasta ja ei, ei tule välidieettiä. En kuullemma tarvitse (sisäinen herkkuperse kiittää syvään) Ja se mitä Ausseissa pitää muistaa on SYÖDÄ! Mä kuitenkin liikun siellä paljon enemmän + teen kaksi punttista viikossa, joten kulutus on aika huumaava! Ja helposti kun sit syö vaan välipalaks jotain hedelmää ja ruuaks tyyliin salaatin.. laihtumisen pelko on kuullemma siis suurempi. Oli kuitenkin helpottavaa kuulla, ettei vaalea riisi tai pasta haittaa, niin on rafloissakin helpompi syödä!

Jauheita mun on turha edes koittaa roudaa Ausseihin, joten sieltä pitää sitten ostella ainakin se palkkari.

Sain myös uuden treeniohjelman ja seuraavalla viikolla starttaan sen! Nyt oon tehnyt 3jakosta + yksi räjähtävä reeni viikkoon, mutta nyt vaihtuu 4jakoiseksi! En malta odottaa!! Lisäksi lisään pari aerobista iltalenkkiä mun viikottaisiin reeneihin niin mm. hapenottokyky paranee ja saa punttireeneistä intensiivisemmät.

Seuraavaksi nään Mattia heti Aussejen jälkeen.. ei pidä pyöristyä eikä hoikistua liikaa. ;) Onhan se mukava, että tulee nyt about 2kk tauko ja kun on sitten uudet ohjelmatkin, niin näkyy tuloksia varmaan paremmin!

Mä myös laitoin tänään tilaukseen sairaan hienon velourtiimiasun ja tiimihupparin.. nyt saan odottaa kuin joulua kuukauden. ;) Tällähetkellä omistan vaan tiimi t-paidan.. se on kyllä jo ollut monesti salilla ja lenkillä. On se vaan hienoo kuulua näinkin upeeseen tiimiin ja omistaa huippuvalmentaja! :)




Mites teillä kulkee reenit? Ja välikiristeleekö joku kesää varten?


Ainiin! Jos saan huomenna Henkka Hulkin kanssa yhteiskuvan, niin sitten voinkin kirjoitella siitä, miten treenikaveri on tuonut boostia treenaamiseen ja myös siinä oheessa miten pääsin pois raudan pelosta. :)

Pst, kiitos taas tovereille keitä näin Tampereella. Oli melko nauruntäytteinen ja onnellinen päivä! :)


2 kommenttia:

  1. Hei,
    olis ihanaa jos voisit suositella mulle jonkunlaisia "mömmöjä" sali treenien jälkeen jne :) Eli siis jotain veteen sekotettavia, jotka edistäis lihasten palautumista ja kiihyttäis rasvan polttoa. Onko semmosia edes? :D Jotain hyvänmakusia mielellään ;) Oon aika hitaasti syttynyt käymään salilla, koska ahistavaa tehä vielä kuitenkin pienillä painoilla muitten kattoessa kun naama irvessä väännän menemään. Painoa ois tarkotus tiputtaa, mutta mun ruokailu ei oo terveellistä ja herkkujakin tulee syötyä paljon....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Sportlifen recovery+ sisältää kaikkee mitä tarviit palautuakseksi (proteiinit,hiilarit yms) ja ainakin suklaa on super hyvää!:) Itse sekoitan sen 60g 500ml vettä niin ainakin musta maistuu ihan taivaalliselle! Tosin en syö paljoa sokeria. Jos sitä käyttää, voi maku silti olla hieman laimeahko.

      Sportlifen tuotteita myy mm. life-myymälät ja citymarketeissakin oon niihin törmännyt. :) Rasvanpolttoa tosin se ei kiihdytä, mutta estää kataboliaa eli lihaskatoa. Muutenkin salin jälkeen on erittäin tärkeää ottaa nestemäisenä se ravinto, sillä kroppa ei pysty pilkkomaan kiinteää ravintoa heti.

      Juo siis tuo recovery+ heti reenin jälkeen ja syö siitä päiväsi isoin ateria (joka sis hiilaria ja proteiinia) n. 1.5 tunnin jälkeen. :)

      Muista että kaikki aloittaa jostakin. Mäkin aloitin mm. hauiksen 3kilon käsipainoista ja nyt 3vuoden jälkeen (vaikka treenaus ei ole kokoaikaa ollut intesiivistä) on kädessä 12kilon käsipainot. Auttaisko sua vaikka joku tosi hyvä musiikki syventymään omaan maailmaan ja unohtamaan muut salilla olijat? Muutenkin muista keskittyä treenattavaan lihakseen aina, ajattelet siis lihasta mitä teet. Näin varmasti menee reeni paremmin perille (habaakin esim tangolla tekee helposti selkää apuna käyttäen! tähän ongelmaan toimii esim se, että menet seinää vasten, jolloin liike keskittyy ainakin hauikseen. :)

      Jos haluat polttaa rasvaa ja kiinteytyä, muista että ruokavalio on 70% kaikesta. Se siis ensin kuntoon ja sitten treenaukset kuntoon! Jos saat ruokavalion kuntoon, niin se yhdistettynä saliin kiinteyttää varmasti! Lisäksi aamuaerobiset tyhjällä vatsalla ja matalalla sykkeellä (esim todella reippaasti kävellen 50-60min) tehostaa rasvanpolttoa. :)

      Tsemppiä treeneihin ja ruokavalioon!:)

      Poista