torstai 23. toukokuuta 2013

Uusi treeniohjelma!!!

Jep! Tänään se kolahti s-postiin. Uusi treeniohjelma. 4-jakoinen. Jalkoja kahdesti viikossa, tottakai eri lihasryhmät. Uuh! Valitettavasti ohjelmaa en täällä jaa, mutta Matti kuvaili sitä näin;

"Tässä on se uusi treeniohjelmasi. Siinä tulee nyt selvästi enemmän töitä varsinkin jaloille ja pakaroille. Muutenkin treenissä on enemmän volyymiä ja tehoa kuin ennen. Treenijako on suunniteltu palautumista optimoivaksi."

Mä menin myös vinkumaan mun vatsasta eilen, että on selkeesti heikko kohta! No mitä mä sain? Ennen oli enemmän päätösvaltaa, että jotain liikkeitä vaan, mutta nyt on mustaa valkosella mitä tehään (teen vatsat kahdesti viikkoon, toisella kerralla tosin saan päättää.) Noh! Nyt ainakaan ei oo niin hukassa niiden kanssa ja jos saatas sitä ristikkoo enemmän esiin?! ;)

Näin menee kuitenkin jako; 

1. pvä: selkä, hauikset
2. pvä: etureidet, vatsat
3 pvä: rinta, olkapäät ojentajat
4 pvä: takareidet,pakarat, pohkeet, vatsat

Oon kyllä superinnoissani ohjelmasta ja kaikki liikkeet on abouttia uusia. Hypin töissäkin ihan riemusta ja oli pakko tulla avautumaan tänne, sillä ehkä joku teistä ymmärtää mun hypetyksen. ;) Jotkut kun pudistelee vaan päitänsä, haha!

Tänään kävin venyttelemässä salilla ,sillä kuvailin hulkin giant-settejä! Teki kyllä hyvää venytellä tunti ja saattepa nyt kuvaa ihan salilta. ;) Uutena harrastuksena siis salilla hengailu näköjään..

Huomenna onkin luvassa viikon vika reeni ja pumppailen kevyesti jalkoja. :) Sitten töihin ja illalla muodinyöhön, josta etin bikinit, sillä sunnuntaiksi on luvattu aurinkoa ja kuuumaaa! Kuvastakin huomaa, että oon ehkä vähän auringonystävä.. kaikki ei siis ole hankittu solkusta ja purkista! ;)

Kivaa rentoilua siis tiedossa, mutta pakko myöntää, että maanantain hauberi + selkä (lempparit samana päivänä!) kuumottaa jo ja PALJON!


8 kommenttia:

  1. Hei! Näin sinut ehkä eilen Tampereella? Olitko se sinä? Ajattelin vaan kysyä että kenen kanssa liikuit? Kävelit jonkun todella komean miehen kanssa, tiedätkö kuka se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin eilen tampereella!:) Mulla oli mustat farkut, pinkki paita ja lasit sekä tukka auki. Näin myös kahta kaveriani, jotka ovat miehiä. Oliko blondi vai brune kumpaan iskit silmät?;) hih!

      Poista
  2. Joo se olit sinä! :) Taisi olla semmonen pitkä brunette!

    VastaaPoista
  3. Tsemppistä Mokkis, aivan mahtavaa! :) Heheh, meillä taitaa olla siun kanssa samat "heikot kohdat", mutta sehän ei tarkoita mitään muuta kuin treeniätreeniä lissää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitti, Anna! :) Ja älä valita massustas, sullaha näkyy jo palat!! terkuin; kade!

      Poista
  4. Mäkin näin sut tampereella, cubuksessa! :-D

    VastaaPoista