torstai 17. tammikuuta 2013

Tukivyötä ja kehityskuvaa

Moido!

Pahoittelut etten oo hetkeen postaillut. Mulla on ollut vapaata, mutta hirveesti menoja jotenkin! Oon nyt toteuttanu mun UVn lupausta ja nauttinut elämästä ja ihanaan elämään kuuluu tietty kavereiden näkeminen ja nukkuminen! haha. :) Tietenkään ei saa unohtaa treenejä, jotka tuovat niin ihanan olon ja jotka taas luistaa niin että huhhu!

Muistatte varmaan kun kerroin heraprodejauheestani ja tuntuu kyllä, että se auttaa palautumaan tosi hyvin! Vielä en niin kauaa ole käyttänyt, että enempää osaan sanoa.. :)

Tälläviikolla kävin noutamassa itselleni maanantaina tukivyön smith-kyykkyä varten. Hifistelyä vai ei, siitä en osaa sanoa, mutta koska kyykkäsin hetken väärin, on alaselkä vähän ottanut siitä itseensä ja nyt sitten haluan pelata varman päälle. :) Vyön hain Gazosilta ja pakko kyllä myöntää, että niin ammattilaista palvelua sain että huhhu! Vyönkin otin kokoa S, vaikka alunperin mietin XSää, mutta myyjä sanoi että moni nainen tekee sen virheen että ostaa liian pienen ja sitten siitä lihas vielä kasvaa. Itsehän huolin sitä, että jos kiristelen niin S jää pieneksi, mutta myyjä totesi siihen, ettei mulla ole niin paljoa kiristettävää, että vyö jäisi isoksi.

Hintaahan vyölle jäi n. 22e, sillä Gazosilla on nyt alet menossa ja kaikki better bodiesin tuotteet on sen -10% (ja samoin ne lisäravinteet!) Musta tuo on vaa nii huipputarjous et tykkään siitä kokoajan vinkata, pahoitteluni!!

Vyötä ostellessa jäin kyllä totaallisesti suustani kiinni ja juteltiin pitkät pätkät mm. lisäravinteista, treeneistä, loukkaantumisista... Sain pari sairaanhyvää treenivinkkiä olkapäihin ja hauberiin, niitä meen testaamaan tänään. ;) Lähtiessäni sain vielä palkkaripullon mukaan kaupanpäälle, huippua!!:) Kiitos vielä Gazos Jyväskylä mahtavasta asiakaspalvelusta!


Lisäksi Viivi oli ihana ja otti musta Spindesalissa kuvaa selästä ja kateltii onko massaa tullu vai onko tullut paino pelkkää läskiä... ;) Kai sinne tavaraa on tullut, vai mitä mieltä te ootte? Oisihan se voinut laittaa selän pumppiin ennen kuvaa mutta oh well.. ei se oo niin nöpsönnuukaa! Oon kyllä vähä katkera mun joulukuun ruskealle sävylle.. pitääkin tänään läträtä itseruskettavalla, haha!

28.10.12-> 2.12.12 -> 14.1.13
Moni on muuten kysellyt ja udellut kuinka paljon aion vielä lihasmassaa kasvattaa. Mun on pakko myöntää et alan olemaan aika tyytyväinen, mutta mä vaan rakastan kehittää itseäni kyseisessä lajissa. Mikä onkaa mahtavampaa kun painot taas nousee? Mutta naisellisuuden haluan pitää.

Olisko teillä ehdottaa mulle jotakin uutta ja hienoa salin ohelle, jos alottaisin vain ylläpitojakson pian? Mua kiinnostaisi kyllä hurjasti alkaa haastamaan itseäni juoksussa! Mutta onko se hyvä harrastus salin ohelle? Mielipiteitä ja vinkkejä saa jakaa. :)

Ps. Jos joku tietää Jyväskylästä jonkun vuokrakämpän mikä ois vapaana, saa vinkata!!

22 kommenttia:

  1. Juoksu ei välttämättä oo kyllä se paras, koska isot lihakset vaan vaikeuttaa sitä, tai no siis pikajuoksijoillahan on paljon enemmän lihasta kuin maratoonareilla jotka on ihan naruja (:D), pikajuoksu siis sopis paremmin saliharjotteluun.. mut esim joku potkunyrkkeilyn tyyppine vois olla parempi? eihän siis juoksussa mitään vikaa oo jos rasvanpolttomielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silläpä mäkin tota juoksua mietin.. Potkunyrkkeily kyllä kuullostaa aika loistavalta. Pitää varmaan mennä kokeilemaan. :)

      Ootko ite kokeillu potkunyrkkeilyä?:)

      Poista
    2. Nyt on pakko kommentoida, ettei mun maratoonarimieheni (jopa hyvällä ajalla!) ole ainakaan ihan naru :D Kattoo kuvaa täältä postauksesta:

      http://eioorakettitiedetta.blogspot.co.uk/2012/09/vastauksia-kysymyspostauksen_28.html

      Kyllä voi puntteja nostella ja kunnolla voikin, vaikka harrastaisi juoksua. Mieheni yhdistää nämä kaksi. Pääpaino sillä, mitä tahtoo enemmän kehittää. Molempia on kuitenkin mahdollista tehdä samaan aikaan, eikä tarvitse olla huono kummassakaan. ;)

      Poista
    3. en vielä, mutta suunnittelmissa on alottaa! siinä ainaki tulee hyvää treeniä pyllylle ja jaloille muutenki (; ja sitte siellä vissii tehää muitaki lihaskunto juttuja ja on kuulemma aika rääkkiä ainaki aluks, sehän siinä just parasta:D

      Poista
    4. Bobby Jean: Ohhoh on kyllä tikissä miehes! Ja kiva saada sun mielipide, koska juoksu kiinnostaisi oikeesti. :)

      Ano: Okei, jos alotat niin tule ihmeessä kertoo millasta oli!:)

      Poista
  2. hei tosi hyvä et vinkkasit tuosta alesta, nimittäin tulin juuri siihen tulokseen että mä tarvin kans tuon vyön! mulla on kans alaselkä oireillut inhottavasti kyykyssä ja mavessa vaikka tekniikan pitäisi olla kunnossa, mutta siinä olikin sitten ihan pieni notkolle menemisen vaara, että vyö olis tarpeen :)

    mun silmään sun selkään on tullut lisää massaa, hyvältä näyttää! :) hyvää harjoitusta mullekin kyyläillä tommosia kuvia kun opiskelen pt:ksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään!:) Hyvä et joku muukin ottaa hyödyn irti ja tuo vyö on kyllä hyvä, että sitä voin suositella. :) Myyjältä semmonen vinkki että ethän sit lainaa kellekkään kun neki venyy käytössä.. :) Pysyy itelleen sopivampana!
      Mulla oli kanssa tuo notko selässä.. se oli iha pieni ja yks PT kaveri sen huomas. En voi vissiinkään mennä yli 90asteen tai kyseinen notko tulee.. voi johtua jumista tai ihan rakenteellinen homma kyseessä! Vähän kyllä harmittaa, mutta kropan ehdoillahan sitä pitää kyykkäillä. :)

      Ja kiva että sun silmään näyttää kehitystä tulleen! Ite katoin samaa että lihaserottuvuutta on tullut, vaikka paino on korkeimmillaan uusimmassa kuvassa.. :) Ja voih, missäs opiskelet ja monetta vuotta?:) Itteekin kiinnostais kyseinen tutkinto paljon!

      Poista
    2. ihan kuule vasta toista viikkoa tässä koulun penkillä olen, Kauhajoen Evankelinen Opisto eli KEO ja koulutus kestää viitisen kuukautta :) ainakaan vielä ei ole mulle mitään uutta asiaa tullut vastaan (paitsi anatomia ja latinankieli), itseopiskelukin on siis kannattanut :D

      Poista
    3. Okei. :) Mielenkiintosta. Aloinkin lueskelee sun blogia. :) Ja itseopiskelu on kyllä parhautta!

      Poista
  3. Tollasen vyön hankkimista oon itekin miettinyt :) Tähän asti oon ajatellut, että oisko se jo vähän liian hc-meininkiä miulle, mutta ehkä nyt rohkaistun. Eihän se tosiaan oo sen merkki, että haluais näyttää olevansa kuin joku true bodari siellä salilla, vaan ihan oman selkänsä säästämistä!

    ps. Hyvä Mokkis, hienoo työtä oot tehnyt! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annaa kannattaa se hankkia, oma turvallisuushan se siinä on kyseessä!! Hankkimaan vaan. :)

      ps. kiitos. <3

      Poista
  4. Aivan pakko tulla näyttämään tää mitä mä tällä viikolla kirjotin blogiin!! :D

    "Pakko sanoa heti aluksi että ei, tämä ei ole mikään maksettu mainos, oon vaan aidosti niin fiiliksissä palvelusta jota tänään sain! Kaikki lähti siitä kun surffailin ekaks fitnesstukun sivuilla ja mietin protskujauheen ostamista mutta sit käväsinkin koulu jälkeen Jyväskylässä Gazozin liikkeessä. (aion kyllä käydä sieltä hakemassa jotain better bodiesilta ensi kuussa!! ;) btw..) Ja sieltä lähti mukaan siis proteiinia sitten kuitenkin vaikka sitä en välttämättä tarttis mutta se menee hyvin niin palautumiseen kuin välipalana että ostin kun hintakin oli niin hyvä. Niin ja yks toinenkin ylläri lähti mukaan, siitä kohta lisää. Mutta se mistä haluan kirjoittaa on asiakaspalvelu jota gazozilta sain. Aivan uskomatonta. Meen sinne kattelee äimänä lisäravinteita ja kysyn suosituksia ja tässä vaiheessa myyjä ois yleensä tyrkyttäny sitä ja tätä ja tota jä vähän lisää sitä. Mutta tämä myyjä kyseli tarkkaan mun tavoitteita ja treenistä muutenkin. Kertoi omia kokemuksia, kertoi omista treeneistään ja lempparituotteistaan. Ja etenkin kaikenlaisia vinkkejä häneltä sain ja paljon :) Ihanaa kun selvästi arvostettiin asiakasta eikä ajateltu vain omaa voittoa. Tuli kyllä niin hyvä mieli että siellä asioin näiltä tiimoilta tästä lähtien! Ja kuinka hauskaa, loppujenlopuks oltiin höpötelty 45min!! :D Niin ja sain mukaan kaupanpäälle gazozin t-paidan ja juomapullon :)"

    Heh! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni ihanaa et muillakin on hyviä kokemuksia. :) Oliko se mies myyjä?!

      Ja mäki sain sen juomapullon! Mut t-paitaa en, sillä ne oli kaikki hieman isoja... :D

      Poista
    2. Jep ja oli se mies, ilmeisesti sama tyyppi! :D Joo omankin paita meni sitten paremmin poikaystävälle mutta kyllä sillä on silti jo kerran treenattu ;D

      Poista
  5. heps, täällä tuumailen edelleen tuon kyseisen vyön tilaamista. jos mun vyötärön ympärys on 67cm, niin otanko silti sen s-koon vai xs:n?? osaatko sanoa :/ treenihistoriani aikana VY-mitta mulla on tipahtanut 74-->67 ja uskon että ainakin rasvaa tirisee vielä päältä pois...???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:)

      Omaa ympärysmittaa en nyt tiiä, mutta xs oli mulle tosi napakka. S oli taas juuri ja juuri sopiva, että melkein liian iso. Myyjä suositteli mulle S kokoa, koska faktana on se, että mä en enään kuullemma voi hirveesti kiristellä ja jos ja kun esim mun kyljet/selkä kasvaa lihaksesta nii XS jää nopeesti pieneksi. Se sano et moni nainen tekee sen virheen et ottaa sen XSn.. :) Mut jos tulla on tavotteena vaan vielä laihtua, eikä niinkään kasvattaa lihasmassaa ni sillon ehkäpä se XS, muuten S. :)

      Poista
    2. okei no tämän perustella mä ehkä otan sit sen ässän :) kiitos jelpistä!

      Poista
    3. Eip mitään!:) Riippuu muuten kumman mallin otat? Siinä paksummassa XS on hieman isompi, tai säätövaraa on enemmän, vaikkei pitäisi olla!

      Poista
  6. Ensinnäkin pakko sanoa että upeaan kuntoon olet itsesi ahkeroinut! :)
    Ja itse asiaan, potkunyrkkeilylle ääni täältäkin! Allekirjoittanut on ainakin hurahtanut ihan täysillä. Rankan tuntuista voi olla alussa ennenkuin tottuu, mutta tietääpähän tehneensä :)
    Tosin siinä(kin) lajissa "liika" lihas haittaa ainakin jos aikoo kehittyä pidemmälle, kun tahtoo mennä liian hapoille. Mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, näin keväällä alkaa monissa paikoissa taas peruskursseja ja eka kerran voi käydä vaikka vaan kattomassa ja tutustumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon!:)

      Okei, pitääpi ehkä käväistä kokeilemassa ;) Ainakin kattomassa!

      Poista
  7. Kuntonyrkkeily! Itelläkin kyllä himottas vähän alottaa potkunyrkkeilyki, mut alkaa olla niin paljon eri lajeja harrastettavina. Joku roti siis tän urheilunki kans kun ei se kroppa ihan järjettömiä määriä treeniä kestä vaikka miten ihanaa onkin :D tosta kuntonyrkkeilystä vielä sen verran et en ite ollu aikasemmin aatellukkaa et voisin harrastaa sitä mut sitte sain idiksen et äidin kans alotettas ja sillä tiellä ollaan vieläki ;) aivan mahtava laji!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuntonyrkkeilyy oon joskus kokeillu ja mukavaa se kyllä oli!:) Ja joo tuo on aina ongelmallista et vuorokaudessa meinaa loppua tunnit ja kropasta polttoaine, haha!:D

      Mut ihana et oot löytäny äitis kaa yhteisen lajin!:) Ite käyny joskus äitin kaa bodypumpissa ja sen kaa on vaa paras reenaa!

      Poista