torstai 24. tammikuuta 2013

PT vaihtoon!

Viime postauksessa kerroin, että nyt kohti uusia tuulia ja en malta olla enää hiljaa, kun asia varmistui.  

Mä nimittäin vaihdan mun personal traineria.

En vaihda sen takia, että Vesku olisi huono. Ei, en todellakaan. Vesku oli ja ON huipputyyppi sekä loistava valmentaja, mutta herra on niin kova menemään, että kiire painaa päälle. Niimpä ehdotin jos kokeilisin toista valmentajaa ja siihen ratkaisuun päädyttiin. Mutta jatkossa varmasti tulen kertomaan Veskulle miten menee, tulihan meille vuodessa kuitenkin aika tiivis luottamussuhde! Kiitos vielä Vesku vuodesta, en osaa tarpeeksi kiittää<3 
Nyt on kuitenkin aika kokeilla uusia tuulia ja tekniikoita, hakea lisää oppia!:)

Seuraava PTni tulee sijaitsemaan Tampereella ja voisin kyllä pitää teitä jännityksessä Tiistaihin asti, jolloin hänet nään ja vuoden valmennuksesta kirjotellaan soppari. Tehdäänkö näin?;)

Tuleva PTni tulee kanssa olemaan todella ammattitaitoinen ja hän tekee vain PTn hommia, joten ehtii vastata nopeasti kysymyksiini(tunneissa). Tämänlaista valmentajaa tarvitsen tällähetkellä.

Mun kroppa ei oo vieläkään palautunut kesäisestä dieetistä. Hormonit ja aineenvaihdunta on mitä sattuu ja mm. läskiä on alkanut tulemaan, vaikka treenaan kovaa ja syön terveellisesti sekä mielestäni riittävästi. Kroppa siis kertoo, ettei kaikki ole hyvin.

Säikähdittekö? Voi niin minäkin ja monet itkut on itketty. Mua pelottaa. Mutta tiiän ja uskon että asiaan tulee muutos! Oon kuullut parin kaverin olleen tässä tilassa ja kun ovat muuttaneet tapojaan ihan kokonaan on alkanut kroppa taas pelaamaan.. pidän siis itsellenikin peukkuja. :)

Takapakkia on siis tultu, mutta täältä vielä noustaan!

Muistetaas ettei ikinä luovuteta, vaikka joskus pelottaa, sattuu ja turhauttaa niin paljon että illassa pitää itkeä monet itkut. Me ei olla nääs koskaan yksin ja aina löytyy joku, joka auttaa!

10 kommenttia:

  1. Tiiätkö mikä saa mut aina positiiviselle mielelle? Tieto siitä, että oma kroppa on sellanen asia johon pystyy aina vaikuttamaan. Läskit saa aina pois ja lihasta saa aina jos haluaa. Näin on asian laita. Jos tulee pari kiloa ylimäärästä niin humps vaan ja ne saa pois. Terveys esim on sellanen asia johon ei pysty itse vaikuttamaan. Asiat täytyy laittaa vaakaan ja punnita niitä ja miettiä, mistä asioista kannattaa oikeesti menettää yöunet. Paljon tsemppiä sulle treeneihin ja aurinkoista kevättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Viisaita sanoja sulta ja totta joka sana! Itellä nyt tosiaa tuo terveys vähän heittelee ja senkin takia menen vaihtamaan ammattilaista, jolla on kokemusta kyseisistä oireista ja aikaa auttaa. Ei ehkä halvinta huvia, mutta mulle on tosi tärkee saada kroppa kuntoon.

      Jos en välittäisi paljon terveydestäni, olisin nytkin paljon paremmassa ja tiukemmassa kunnossa ulkoisesti, mutta kroppa kun pyytää jarruttamaan niin jarrutetaan ja uskon vakaasti, että saan kroppani toimimaan vielä niinkuin sen pitää. Sitten voi alkaa miettimään mm. suurta haavetta; kisalavoja. :)

      Kiitos tsemeistä ja aurinkoista kevättä sinnekkin!:)

      Poista
  2. Tsemppiä uusiin kuvioihin, Mokkis! You can do it! <3

    VastaaPoista
  3. Hei hienoa! Onnea uuden PT:n johdosta! Ja tosiaankin, välillä tulee vähän takapakkia, mutta pääasia on ettei niistä masennu vaan porskuttaa eteenpäin entistä kovemmalla innolla!
    Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Monna!<3

      ja jep, kroppaa kuunnellen etiäpäin. :)

      Poista
  4. Hei, saako sulle lähettää s-postia? :) Kun mulla ois sulle vähän kysymyksiä, kun itsellä on sama tilanne just noiden hormonien yms. suhteen ja ymmärrän, jos et halua täällä blogissa puhua niistä..

    Ja sulla on muuten asenne kohdillaan ja uskon, että PT:n vaihtaminen antaa paljon uusia kokemuksia ja näkemyksiä treeneihin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moido! Joo tottakai saa laittaa mailia osotteeseen; moccamaster@windowslive.com (en oo vieläkään saanu aikaseks tehä blogille omaa s-postia..:D)

      Ja jep, myös uusia oppeja lähenkin hakemaan. :)

      Poista
  5. Heippa,
    Oli pakko tulla vinkkaamaan, että joskus rankkojen dieettien (etenkin "fitnesstyyppisten", tosi tiukka dieetti + treeni) jälkeen jos keho tuntuu että ei palaudu, niin kannattaa käydä tsekkaamassa myös kilpirauhasarvot! Kiitos kivasta ja avoimesta blogista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka,

      Kiitos kommentistasi!:) Olinkin menossa testaamaan, mutta nyt on lähteny keho jo tosi hyvin palautumaan eikä enään huoleta. :) Mm. jo nyt uuden ruokavalion kautta vatsa toimii todella hyvin! :)

      Poista