torstai 3. tammikuuta 2013

Tervetuloa uusivuosi 2013!

Heippa ja ihanaa uutta vuotta kaikille!:) miten teidän UV meni? Mä repäsin ja lähdin kavereiden kanssa rentoutumaan, sillä oletin, että saan sitten seuraavina päivinä treenailla, mutta kuinkas sitten kävikään? Tämä neiti on ollut saikulla pari päivää ja hyvä että sängystä päässyt ylös! Oonkin nukkunut enempi kun laki sallii tänä vuonna. ;)

Terveydenhoitajan mukaan saattaa olla, että nyt kun stressi laukesi voi tämä olo johtua siitä.

Olo on tosiaan ollut jäätävä ja parina päivänä mennyt melkein vain suklaata alas, kun ei ole muu maittanut. Suklaadieetti heti vuoden alkuun, hehe. ;)

Nyt ainakin on sitten intoa lähteä treenailemaan ja näillänäkymin sunnuntaina kutsuu jo pumppi ja venyttelyt, jes!:)

Huomenna pääsen jo poistumaan kotoa ja se tarkoittaa solariumia ja kampaajaa, kuinka kivaa!:) Voisin myös käydä urkkimassa Stadiumissa ja H&M:llä, josko saisin lahjakortteja tuhlattua.. mutta huomisen otan vielä rauhassa. :)

Suklaasta ja lösöilystä huolimatta tuntuu, että nestettä on lähtenyt kropasta stressin mukana. Kuvittelenkohan vain..? Vai toimiikohan nukkuminen ja suklaa... ;)

Toivottavasti teillä on lähtenyt vuosi paremmin käyntiin!:) Tekikö muuten joku uudenvuodenlupauksen? Itselläni on vain päälupauksena oppia rakastamaan itseäni ja elää vähän rennommin ja elämästä täysiä nauttien.

Tottakai seuraavia sanontoja aion muistaa tänä vuonna;




Ihanaa alkanutta vuotta 2013 kaikille!

<3llä; Mokkis

Ps. päivittelen useammin instagramia, josta löydyn nimellä momokkis ja facebook-sivuillani voi myös seurata kuulumisiani useammin!

13 kommenttia:

  1. Melko samanlaisesti on täällä alkanut vuosi. Hirveä hinku olisi päästä jo liikkumaan, mutta sohvan pohjalla vaan mätän suklaata ja katson kuinka lihakset kuihtuvat sairastellessa.
    Jokohan sitä viikonloppuna uskaltaisi salille.

    Kiireiden ja sairastelujen takia ollut jo kuukausi, etten melkein mitään ole päässyt tekemään. Silti 31.12. vaaka näytti koko vuoden pienintä painoa. Kummallista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Patanemisia sinne! Itsekkin ajattelin sunnuntaina päästä jo tosiaan pumppiin. :) Ja ei ne lihakset kuihdu, välillä lepo tekee hyvää ja lihasmuistihan on tunnetusti loistava. ;)

      Ja loistavaa että paino silti tippuu alaspäin sulla!:)

      Poista
  2. Toi "Strong is the new skinny" pitää sisällään aika hyvin miun tavoitteet alkaneelle vuodelle ;) Eikä muuten voi tulla kuin hyvä treeni tuo toppi päällä!

    Ihanaa alkanutta vuotta ja tsemppiä treeneihin! <3

    ps. En ole unohtanut haastettasi, vastailen siihen mitä todennäköisemmin huomenna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi sä oot kyllä jo niin strong että huhhu! Tsemit sinnekki ja ihanat alkaneet uudetvuodet! <3

      Ja jee, jään odottelemaa mitä vastaat mun kyssäreihin. ;)

      Poista
  3. Huomenna alkaa täälläkin kunnon elämäntapamuutos, tai no lähinnä paluu siihen entiseen elämään ;D

    VastaaPoista
  4. mistä toi sun strong is the new skinny -toppi on ostettu? Mä koitan myös nyt palata takas liikunnan pariin. Ennen liikuin paljon, nykyään innostus kestää max 2 vk ja muulloin tuntuu tosi vastenmieliseltä. Kiloja haluan alkuun tiputtaa 10 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tilattu Saksasta. :) Siellä on muitakin ihania paitoja, suosittelen! Linkki tässä: http://www.gymmotivationtees.com/

      Ja tsemiä uudelleen aloittamiseen. :) Kannattaa muistaa aina aloittaa maltilla, vaikka alkuun tekisikin varmasti mieli liikkua vaikka joka päivä, niin into pysyy paremmin. Myös välitavotteissa on hyvä palkita itsensä esim. vaatteella!

      Kyllä sä ton kymppikilon pois saat jos oikeesti haluat. Tsemiä vielä hirveesti! :)

      Poista
  5. Moikka! Onko sulla koskaan (tai oliko silloin, kun alotit), että et kehtaa mennä siihen levytangolle kyykkäämään? tai istahtaa siihen penkille missä käsiä työstetään?
    Ite oon ihan ok kunnossa, mutta silti, kun juuri se vapaapainoalue salilla on niin ruuhkaisa, että en kehtaa mennä siihen muiden tuijoteltavaks :D
    t. first world problems XD

    VastaaPoista
  6. Hei,

    Löysin blogin vasta äskettäin ja olisi mielenkiintoista tietää miten treenaat ja miten syöt?
    Keep it up!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:)

      Mun projektin alotin kunnolla 13.5.2012 eli siitä etiäpäin oon kertoilu miten oon treenaillu ja syönyt. :) Tosin vuoden 2012 yhteenvetokin on jossainvaiheessa tulossa, missä vähän kertailen mitä on syöty ja miten liikuttu viimevuonna ja mitkä on tämän vuoden tavoiteet. :)

      Poista
  7. Heii, joko arvoit Kuntoportti-kuukauden voittajan? En ole huomannut täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Pahottelen, että tämä on näin venynyt. Mulla on ollut töissä niin jäätävä kiire, että en oo ehtiny selvitellä kenenn voittaja on sitten yhteydessä. Nyt laittelin kyselyjä menemään ja kun asia selviää arvon voittajan. :) (ensiviikolla)

      Poista