tiistai 8. tammikuuta 2013

Shoppailut videolla + ARVONNAN VOITTAJA!


Korjaus: pakkauksessa on 24 patukkaa. ;)

Arvonnan voittaja on nimimerkki MIRVA. Paljo onnea Mirva, olethan yhtydessä Roosaan rosa.pakarinen@kuntoportti.fi niin saadaan sulle kuukauden ilmaiset treenit alkamaan!:)

10 kommenttia:

  1. Hei jos tykkäät salmiakista/lakusta, niin kannattaa kokeilla Leaderin So Lo Carb lakritsi-salmiakkipatukkaa. Aika herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm ei se ihan lempparia oo, mut nyt kun sanoit niin ehkä pakko joskus testata.. :D

      Poista
  2. Voi Roosa! Näytät ja kuulostat niin onnelliselta, että rupes itteekin hymyilyttään :) Hassua, että nyt vasta löysin blogin, vaikka ootkin selkeesti kirjotellut jo toooosi kauan. Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan! :) T. Juuli Hauskalantieltä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihanasti sanottu! Kiitos Juuli. :) Ja tervetuloa seurailemaan!

      Poista
  3. Hei löysin tän ihan vanhingossa, mutta siis niin muistan sut ernuajoita (XD anteeks) ja aattelin vaan sanoo että näytät helvetin hyvältä ja kiva että oot noin onnellinen :---)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että! Nyt haluun tietää kuka oot!:D

      Ja kiitos paljon, tosi ihanasti sanottu!!:)

      Poista
  4. Moikka, oon aina välillä lueskellu sun blogia ja iteasiassa osittain säki annoit mulle sysäyksen alkaa pistään mun kilot kuriin. Muistan sut kouluajoilta, kun opiskelit parturiksi ja täytyy sanoa että hieno suoritus miten paljon oot laihtunu ja vaikutat kyllä tosi onnelliselta :) Oon ilonen sun puolesta ja omastakin että sain vihdoin laihduttamisen aikaan. En muuten koskaan pitäny sua mitenkään lihavana tai rumana, sillo ku tunnettii paremmin. Onnee kovasti ja tsemppiä treenaukseen, we can do it!
    Ps. mietit joskus noita lihaksia että mitä mieltä muut on, sanon etten tykkää ite hirveesti, mutta älä kuuntele mitä toiset sanoo. Näytät super hyvältä lihaksikkaana tai ilman ja olet kaunis leidi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Kiitos ensinnäkin ihanasta kommentistasi. Sait mulle tosiaan hymyn huulille. :) Mua kiinnostaa hirmusti kuka sä oot! Ollaan siis tunnettu paremmin, miksei enää tunneta?! Ja tsemiä sullekkin hurjasti jatkoon!
      ps. kiitos paljon, ihanasti sanottu :)

      Poista