tiistai 6. marraskuuta 2012

PRÄSSI 10 x 100KG

I DID IT! 

"emmä millää SATASTA jaksa!"- myytti on nyt kumottu! Kiitos tsemppaavalle ja kannustavalle Tinolle, joka ei uskonut mun myyttiin kun laitettiin tänään kyykkyihin smithiin 90 kiloa ja niillä vedettiin 5 toistoa. Huh huh miten mahti fiilis! Ja mun massankasvatus on vasta aluillaan!!

Nyt äijäannos jahelihaa,perunoita ja salaattia ja itsevarmasti eteenpäin ja pöhötyksestä välittämättä! Jouluna oon niiin kunnossa!

Ps. pelleilin jopa haballa; 2 x 10 kg käsipainolla, jee!!

4 kommenttia:

  1. Hei ihana lukee sun taivalta!
    Löysin blogisi vasta äskettäin, mutta ihana seurata sun kehitystä tällai itsekin treenaamisesta kiinnostuneena. Voipi olla, että oma "perusjumppaajasta kunnon treenaajaksi"-projekti alkanee tässä jossain vaiheessa. Unelmakroppa ei tule ilman kovaa duunia, ja sen näkee myös sun blogista. Superisti vaan tsemppiä jatkoonkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!:)

      Kiitos ihanasta kommentista! Ja jep, ei tää aina helppoa ole, varsinkaan itselleni henkisesti aikamoinen urakka! Joillekkin kyllä fyysinenosuus voi olla vaikeampi.

      Ja onnea kovasti projektiisi! Kaikki meistä pystyy unelmakroppaansa ja elämäntapaansa jos vain tarpeeksi haluaa ja ei kadota uskoaan itseensä!:)

      Poista