torstai 22. marraskuuta 2012

6 am

Tänään kello herätti ihanasti mut 5.15 huonosti nukutun yön jälkeen. Mikä siinä on, että kun pitäisi herätä ennen kuutta, niin nukkuu levottomasti? (onneksi menin jo klo 21 nukkumaan!)

Kuitenkin pomppasin ylös sängystä ja aamupuurolle! 6.00 olin taistelemassa sormitunnitimen kanssa salilla, jonka kanssa leikinkin 5minuuttia ennenkun pääsin sisään.

Treeni kulki kyllä todella hyvin ja harkitsenkin, että aamutreenejä voisi tehdä useammin! Nyt jaksaakin skarppina 8-19.30 päivä... ainakin toivottavasti! ;)

Salilla oli yllättävän paljon porukkaa, melkosia supernaisia siis. :) Mutta kuitenkin sai tehdä rauhassa ja ei tarvinut jonotella.

90sec palautuksilla ehtii mm. ottaa itsestään kuvia. ;)


Harrastatteko se aamusalia/treeniä kuinka usein? Entä menettekö tyhjällä vatsalla? Mä osaan kuvitella aamulenkil tyhjällä vatsalla, mutta punttista en tosiaakaan, varsinkaan kun tehdän isoilla painoilla ja lyhyitä sarjoja!

Eilen kävin muuten leikkimässä PTtä ja vetämässä kaverille treeniä. Neuvoin ja kannustin. Oli ihan sairaan kivaa ja ens viikolla uusiks! <3

Ps. Teitä on mahtavat 100 seuraajaa bloggerin kautta! Haluatteko jonkun tietynlaisen postauksen vai vaikkapa jotain pientä arvontaa?:)

18 kommenttia:

  1. mä oon joskus mennyt huonolla aamupalalla salille ja se oli ihan kamalaa.. heikotti ja pyörrytti ja oksetti yms joten en vois kuvitellakaan meneväni ILMAN minkäänlaista aamupalaa:S lenkkiä kyllä pystyy vetämään niinkun sanoitkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo uskon. :s se on hurjaa, miten jotkut menee tyhjällä vatsalla tekemään kunnnon lihaskuntoa! Aamulenkkeily on kyllä ihanaa tyhjällä vatsalla, niin kevyttä. :)

      Poista
  2. Tästä tulee pakostakin pidempi kommentti. :D

    No jostain luin, että on turhaa rääkätä itseensä aamulla tyhjällä vatsalla. Ennen aamulenkkiäkin vois juoda vaikka maitolasin tai syödä jotain kevyttä. Tällöin jaksat paremmin, eikä rasvanpolttokaan siitä kärsi. Varsinainen aamupala sit lenkin jälkeen.

    Salille en suosittele menemään tyhjällä vatsalla. Energiatasot on aamulla muuten niin alhaset ettei salilla saa mitään tehoja irti treenistä. Ja voisin myös kuvitella katabolian olevan tällöin suurempi, koska lihaksille ei ole tarjolla mitään ravintoa. Rasvanpolton voi kokonaan unohtaa salilla. Siellä kehitetään voimaa ja massaa! Tähän tarvitaan ravintoa. Eli syökää kunnolla ennen punttitreeniä ja pitäkää pieni ruokalepo. Tai jos aika ei riitä lepoon niin syökää kevyesti.

    Mun näkemys asiasta. B)

    VastaaPoista
  3. Joo ei salille ilman aamupalaa!! Lihaksethan siinä vaan kärsii. :) Mä oon kyllä enemmän sellanen päivä/ilta salitreenaaja. Oon aamulla niin töttöröö, ettei siitä tulis mitään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä!! Ja hha, voi ei, ihana!:D<3 Mut tottahan se on, että iltapäivästä/illasta jaksaa kroppa paremmin kun kukonlaulunaikaan, vaikka kuinka tottunut aamutreenaaja olisi. Ainakin näin olen monesta paikkaa lukenut.

      Mikä on sun mielipide ammattilaisena asiaan?:)

      Poista
  4. aluksi tyhmyyksissäni menin aamusalille aina tyhjällä mahalla :/ enää ei kykenisi... mutta en kyllä kykene aamusalillekaan enää :D tai no kymmeneltä onnistuu mutta ei enää kuudelta kuten kesällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi. :s ei hyvä!

      Ja ehkä se on tää syksy kun on kylmä ja pimeä, nii oli munkin vaikee nousta sieltä lämpimästä pedistä! :D Ja on kymmeneltäkin jo melkoista aamusalia kyllä!:)

      Poista
  5. minä taas käyn salilla aina tyhjällä mahalla. tulee äklö olo jos on syönyt jotain isompaa kuin vaikka puolikkaan banaanin. jos taas syö ennen salia, pitää odottaa ainakin tunti että voi tosissaan treenata.
    minunkin kyllä pitäisi syödä ennen salia, saisin varmasti enemmän tuloksia aikaan.. jonkinlainen shake olisi minulle sopiva varmaan! normaali aamupalani on kaurapuuro raejuustolla, puolikkaalla piltillä ja sokerittomalla mehukeitolla joten se tulisi kyllä ylös ja nopeaa. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, sun kannattaa kyllä kokeilla jotakin pirtelöä. :) Siihen saa hiilaria ja prodea kun laittaa marjoja/hedelmiä ja sitten maitorahkaa ja maitoa. Koska niinkuin parikin täällä on maininnut, ei se lihas jaksa kasvaa jos sillä ei ole ravintoa! Sitten muistat vain salin jälkeen syödä kunnolla, vaikka kyseessä onkin aamutreeni. Itsekkin vedin eilen ensimäisen lämpimän ruuan jo klo 8.30!:D

      Poista
  6. Mulla aamusalit kuuluu kyllä joka viikkoiseen treeniohjelmaan. Yleensä syön aamupuuron ennen sitä ja aamupalarahakan sitten vasta treenin jälkeen. Aamulenkeillä en oikeastaan käy.. paitsi tänään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa hyvältä!:)

      Ja aamulenkit tekee harvakseltaan tosi hyvää!;) Tosin nyt syksysin tykkään lenkkeillä illasta. Pimeät syysillat on vaan parasta aikaa nakata fiilistelylenkki, ainakin mulle passaa parhaiten!<3

      Poista
  7. Aamusali on täällä kovassa käytössä! ;) Aina kylläkin aamupalan jälkeen, en vois myöskään kuvitellakaan treenaavani tosissaan ilman aamupalaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni! Ihana kyllä huomata, että täällä on tälläsiä superihmisiä paljon, jotka jaksaa raahautua jo heti aamusta salille!!:)

      Mutta tottahan se on, että sitten jää illasta enempi aikaa kaikelle! :)

      Poista
  8. Milloin sä teet sen kysymyspostauksen?

    VastaaPoista
  9. Mä inhoan noita sormitunnistimia, varsinkin ko kuivaa kädet:D Taistelin kasn joku 10min viimeksi salille mennessä tunnistimen kans, buu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on niin inhottavaa! :D Noh, taisit säkin sit onneks loppupeleissä päästä sisälle asti?

      Poista