sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Loppukiri alkaa huomenna

Hellurei ja hellät tunteet! Täällä kirjoittaa krapulaa poteva "kuntoilija"!

Eli tuli tosiaan tuossa eilen lähdettyä Helsinkiin ja tänään palasin. Shoppailua, kavereita ja alkomahooliahan tuo matka sisälti.

Shoppailu ei tuottanut tulosta ja iloa, sillä mitään en löytänyt, mutta kaverit oli huippuja ja ilta/yö onnistunut. Ei siis valittamista!

Aamulla oli ihana mennä 4h unien jälkeen hotskuaamiaiselle. Kyllä maittoi! Harmi vain, että sorruin ja herkuttelupäivästä tuli yli päivän kestävä. Eniten meinaa siis tuoda morkkista tuo elämäntapa tänä viikonloppuna, mutta ehkäpä se ei nyt maailmaa kuitenkaan kaada. ;)

Loppuvuosi mennäänkin sitten tiukilla. Heippatirallaa herra alkomaholi ja herkkupäivissä siirryn cheatmealeihin. Eli vain se yksi annos kerran viikkoon, muuten on tiukka ruokavalio koko viikon. (jouluaatto poikkeuksena!)

Pyrin syömään nyt mahd. puhtaasti ja se meinaa sitä, että eväät alkaa kulkemaan taas mukana ja ostan kaiken ruokani itse sekä suosin maustamatonta ja mahd. tuoretta ruokaostoksissani.

Treenit tullan vetämään aina mahd. täysillä, niinkuin tähänkin mennessä. Torstaina ajattelin kokeilla aamusalia klo 6, sillä 8-20 päivän jälkeen tuskin jaksan nostaa edes kilon painoa! Aamustakaan kroppa ei ihan tehoissaansa ole, mutta paremman treenin uskon tulloin saavani, kun pitkät koulu+työpäivän jälkeen.

Tämä pöhötys ei ole yhtään kiva asia, mutta tiedän, että sen saa kuriin kun vähän näkee vaivaa. Nyt siis nähdään vaivaa ja palataan takaisin tiukoille raiteille!

Otettiin muuten kaverini Joonan kanssa musta muutama hassu kuva. Lisätääs tännekkin nyt sporttilookkia! Kuvissa mun uusi ihana better bodiesin toppi Gazosilta!





Millanen viikko teillä on ollut? Mulla tosiaan nuha parani vasta nyt ja koko viikon on ollut treenitauko. Liekö sekin tuo tätä pöhötysoloa hieman lisää. Noh huomenna alkaa uusi viikko ja vuoden loppukiri! ;)

10 kommenttia:

  1. Tuli tosta eväs asiasta mieleen, syötkö koulussa aina koululounasta vai onko sulla sielläkin omat eväät mukana? :)

    Itse nimittäin just kirjottelin ja pohdin tota eväs asiaa. Oon tosi nirso joten koulussa yleensä syön muutaman haarukallisen ja/tai leipää. Sit on koko päivän kamala nälkä ja vedän jotain suklaata naamariin. Mulla ois yks iso tavoite säännölliset ruoka-ajat! Joten mietin, että pitäiskö mun oikeasti kantaa kouluun omat evtäät.. mietin vaan että kehtaanko. :D

    Upeita kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omat eväät on koulussa mukana!

      Rohkeesti vaan omat eväät mukaan, kyllähän jotkut tuijottaa, mutta antaa ihmetellä. Se on jopa huvittava nähdä ihmisten reaktioita!:D

      Ja kiitos paljon!:)

      Poista
  2. Täällä kans meni viikonloppu vähän löysäksi, mutta nyt takaisin ruotuun! Onneks en oo ainoo ;)

    Ihania pirtsakoita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh onneks mäkää en oo sit ainoo.. hih! :D

      Ja kiitos:)

      Poista
  3. www.poisonpop.blogspot.fi <- KUVAAJA,.....
    XDDDD

    VastaaPoista
  4. kivoja kuvia! :-) mukavaa että jouluaatto on poikkeus, olisi aika tympeää katsoa vierestä jouluruokia ja -herkkuja kun niitä kuitenkin saa vain sen kerran vuodessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!:) Ja jep, sen takia onkin aatto poikkeus, mutta senkin päivän voi onneksi elää suht fiksusti!

      Poista
  5. Heh oli pakko ruveta seuraa tätä blogia! :D On mukava lukee toisen himotreenaajan juttuja. Tää lisää samalla omaa motivaatiota. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tervetuloo vaa seurailemaan!

      Se on ihan totta, että toisista saa hyvää motivaatiota ja tarvittaessa vertaistukea!:)

      Poista