maanantai 10. lokakuuta 2011

Viikon treenisuunnitelma

ma: ladyboxing
ti: zumba+venyttely
ke: spin+abs-attack+venyttely
to:lepo
pe:jalkatreeni salilla
la:spin+core
su:jalkatreeni salilla

Kuten huomaatte,ois tavoitteena treenata se 6 kertaa tällä viikolla. Tämä ihan sen takia, koska sitten onkin Espanja aika, jossa on vain kevyitä lenkkejä ja ehkä salsaa, joten kroppa saa aika kivasti palautua sitten ihanassa lämmössä :)

6 kommenttia:

  1. Ihana kun oot niin motivoitunut! Ja Espanjan lämpö kuulostaa kyllä houkuttelevalta, itekkin omaa treeniäni tähtään siihen, kun lähdetään kaverin kanssa kirjotusten jälkeen Madridiin :-)

    Alotin nyt koulun puolesta sellaisen Personal Training kurssin, jossa saa ite tehdä omatoimisesti harjotuksia. Kurssin saa 18:sta harjotuskerrasta, ja se on kyllä motivoinu taas liikkumaan. :-) Millon lähdet reissuun?

    VastaaPoista
  2. Olen aloittamassa vasta liikuntaa, tavoitteena tietysti laihduttaa ja kiinteyttää vartaloa.. Tiedän että näkyviin tuloksiin menee aikaa, mutta miten kannattaisi aloittaa? Kuinka monesti viikossa pitäisi harrastaa liikuntaa ja kuinka kauan per päivä? Millaista liikuntaa pitäisi viikon aikana kertyä? Kiitos jos autat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu paljon siitäkin, millanen on sun liikuntatausta. :) Itse suosittelen aamulenkkejä, varsinkin reipas kävely joka aamu n. tunnin on hyvä rasvanpolttaja! Ja lenkki siis tehdään ennen aamupalaa. :) Jos alkuun ei ole liikkunut, on tuo jo minusta aika hyvä alkuun!

      Poista
    2. Tietysti myös saliharjoittelu on hyvästä (jos osaa käyttää laitteita oikein) sillä mitä enempi lihasmassaa sitä enemmän keho kuluttaa levossa! Lihakset siis kannattaa aina! ;)

      Poista
  3. Olen harrastanut n. 10 vuotta jalkapalloa, mutta viimeisen 2 vuoden aikana harjoitukset ovat olleet todella lepsuja, hikikään ei tule pintaan.. Joten parin vuoden aikana kuntokin on päässyt tipahtamaan melko lailla alaspäin. Eikö aamulenkkiä ennen kannata laittaa mitään suuhun, esimerkiksi juoda vettä? Kuinka usein kannattaisi käydä salilla ja pitääkö tehdä päivittäin paljon muutakin kuin tuo aamulenkki, jotta tuloksia syntyisi? Kiitos paljon jo nyt saamistani neuvoista ! :) Blogisi innostaa paljon yrittämään, ja niinkuin oletkin neuvonut, ei takapaikeista ja pienestä herkuttelusta kannata lannistua vaan nostaa nokka pystyyn ja uusia haasteita kohti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, aika hurja että jalkapallotreeni voi olla lepsu! Nyt valmentajalle palauletta rohkeesti!

      Ja voi juoda ennen lenkkiä vettä, itse en sitä tee sillä varsinkin aamusta alkaa vesi pistämään mahassa jos lähden liikkumaan. Ja mielestäni voit aloittaa 3krt viikossa salin ja sitten vaan aamulenkki se 7krt viikossa, riittää ihan hyvin. :) Salille kyllä kannattaa ottaa henkilökohtainen saliohjelma, niin voi keskittyä johonkin alueeseen enempi ja tekee liikkeet oikein. :) Siihen siis kannattaa hakea ammattilaisen apua.

      Ja kiva että blogi jaksaa yrittämään ja niimpä, koskaan ei saa luovuttaa! Kyllä se maali joskus tulee vielä vastaan!

      Paljon tsemiä sinne jatkoon!:)

      Poista