lauantai 8. lokakuuta 2011

Jessican laatima jalka/pakaratreeni salille

Kuntoportin PT Jessica Reiman
Torstaina mulla oli PT tapaaminen kuntoportissa, mihin saavuin juuri heränneenä ja jäätelön syöneenä, no mut passitettiin heti laittamaan liikuntatamineet päälle :D Onneksi veden hörppimisellä heräsin sitten nopeesti.
Alkuun juteltiin mun aiemmista taustoista ja tavotteista jotka siis on laihduttaa vielä 5-10kg ja kiinteytyä.
Sitten udeltiin, mitä erityisesti haluaisin salilla treenata ja koska päädyttiin siihen tulokseen, että aina ryhmäliikunnassa melkeimpä tehdään vatsalihakset, niin halusin keskittyä jalkoihin ja pakaroihin, jotka olikin PT Jessican bravuuri!
Pyysin siis Kuntoportin Jessicaa laatimaan mulle kunnon jalka/pakaratreenin mulle, joka saa oikeasti olla raskas.

Mulla ei oo ennen ollut mitään saliohjelmaa, joka kohdistuis vaan ylä- tai alakroppaan (koska se vaatisi aina 2x viikossa salilla käymisen ja en oo aiemmin oikein tykännyt kunnes..)
Tätä uutta ohjelmaa lähdin kokeilemaan innolla, koska jo liikkeiden kokeilu tuntui lihaksissa. Liikkeet siis tottakai käytiin läpi ja hyvästä liikkeestä tehtiin erinomainen! Tykkään todella paljon Jessican tavasta neuvoa!

Treeniohjelma on seuraavanlainen ja sen toteuttamiseen menee n.40min:

-Alkulämmittely cross trainerilla 10min
-Smith-kyykky: sarjat 4, toistot 15, lisäpainoa laitteessa yht 5kg
-Voimakävely: sarjat 3, kävely huoneen poikki 3x joka kerta, ei lisäpainoja
-Pakarapotku: sarjat 3, toistot 12-15, lisäpainoa 7.5kg jota meinaan kyllä lisätä seuraavalla kerralla
-Sjmave: sarjat 3, toistot 12-15, lisäpaino 12kg
-Loppulämppä n. 10min ja jalkavenyttelyt :)

Noh eilen mä tuota kyseistä ohjelmaa sitten kokeilin ja pakko myöntää, että harvoin on salilla syke niin noussut ja hiki virrannut! Taidan alkaa tykätä sittenkin salista ;)

Tämä päivä onkin mennyt "opetellessa kävelemiseen", sillä jalat keljuilee mulle ja polvet menee välillä automaattisesti ylisuoraksi ja rappuset on aikamoinen haaste! Nyt onneksi ei oo peppu superkipee, mutta etureidet huh huh!
Tänään pitääkin sitten käydä kävelemässä ja venyttää vähän jalkoja, sillä huomenna luvassa spinning! (missä jalat viimeistään vetristyy ;)

Oisko teillä kiinnostusta, jos salilla kuvaisin nämä liikkeet, mikäli joku ei tiedä mistä liikkeistä höpötän?

Ja Jessicalle suuri kiitos maailman parhaasta ja rääkkäävimmästä jalkaohjelmasta, sitä näköjään saa mitä tilaa! :D Nyt vaan tekemään töitä timmin alavartalon saamiseksi ja maha pois spinnaamalla! Sounds like a plan!

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Arvasin että Jessicalta saa rääkkitreeniohjelmia heti kun näin kuvan hänestä :D

6 kommenttia:

  1. Kuvailes vaan niitä liikkeitä. :D Mulle jäi ihan auki mitä tarkoittaa sjmave... Osasinko edes kirjoittaa oikein? :D Monia liikkeitä itse toteutan, mutta nimet totah.. vähän jääneet. :DD

    VastaaPoista
  2. Marie: sjmave= Suorin jaloin maastaveto:) Ja voisin kuvauttaa ne nopeaan salilla kun seuraavan kerran teen ne :)

    VastaaPoista
  3. siistiä! personal trainerilla ois kiva käydä. en tiiä kyllä yhtään mihin mikäkin liike vaikuttaa esim ryhmäliikuntatunneilla. lähteekö spinningillä oikeesti maha? :-_DD luulin että se vaikuttais eniten reisiin ja pohkeisiin tms!

    VastaaPoista
  4. Riikka: Sillä on kyllä kiva käydä:) Ja jos et hei tiiä mikä vaikuttaa mihinkin nii sanot ohjaajalle tunnin alussa, et voisko se aina kertoa!
    Ja spinnihän on tunti joka kuluttaa hirveesti kaloreita, joten kyllä se koko kroppaan vaikuttaa:D Spinnissä myös pitää pitää keskivartalo kokoajan "kasassa" :)
    Joku nainen oli laihtunut spinnin avulla kuukaudessa 4kiloa! Se ei ollu muuta liikuntaa harrastanu! Mutta tottakai se vaikuttaa reisiin,pohkeisiin ja peppuun kanssa!:)

    VastaaPoista
  5. Memory: Oukhei:) Kuvia tulee varmaan jo tällä viikolla!

    VastaaPoista