sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tönkkökävelyä,buranaa ja kylmägeeliä

Tänään jäi spinni väliin ja vapaaehtoinen työpäivä. Mun jalat oli yölläkin niin kipeet, että heräsin aina kipuun kun vaihdoin asentoa! :D
Oon kyllä tosi ilonen, että viime iltana venyttelin, pääsin siis tänä aamuna sängystä ylös :) Portaat on kyllä mun pahin vihollinen! Mutta nyt kun sai buranaa niin pitäisi helpottaa ja illalla kylmägeeliä ennen nukkumaanmenoa, niin huomenna toivottavasti pystyy menemään ladyboxingiin!

Seuraavalla viikolla on myös luvassa sama jalkarääkki x 2, mutta laitan smith-kyykkyyn 0kg lisäpainoa, eli omalla kehon painollla mennään :) Tämä ihan sen takia, että haluan Espanjassa kävellä kunnolla, missä siis olen 17.10-25.10! Luvassa siellä on aamulenkkejä ja ehkä salsatunti! Niistä kyllä varmaan postailen, sillä kone ja kamera on mukana :) Katsotaan myös, miten terveellisenä pysyy ruokavalio Espanjassa! Tavotteena oisi, että ainakin hedelmiä ja kasviksia tulisi nautittua paljon ja hyödyntää mahdollista lämpöä joka saa olon tuntumaan yleensä melko täydeltä jo pienen aterian jälkeen! Toki aion herkutellakkin.

Ruokavaliosta tulikin mieleen, että pääsin Tahkolle töihin! *tuuletusta* Mutta älkää huoliko, mun postailut ei lopu siihen vaan isken itselleni haasteen: Miten syödä säännöllisesti (ja terveellisesti) työkiireestä huolimatta ja usuttaa kerta viikkoon salilla käynnin.
Se on siis semmonen 4kk haaste ja sitten paljaan Jyväskylään arkeen ja jatkan treenaamista Kuntoportilla :)


Ihanaa loppusunnuntaita kaikille!:)

Ps. onko teillä jotain superhyvää keinoa saada lihaskipu pois? Tänään vielä teen kävelylenkin ja suihkussa vähän kylmä-kuuma-suihkuttelua, että saan kunnolla verenkierron käyntiin!

7 kommenttia:

  1. Voi harmi noi kivut, ne on kyllä ärsyttäviä. :/ Itse ainakin teen lieviä, mutta pitkiä venytyksiä - riippuen missä kipu on. Juuri tuo kylmä-kuuma-suihkuttelu on kanssa aikas hyvin auttava. (: Sen jälkeen laitan esim. jalan johonkin lämpöiseen paikkaan. Joskus jos kipu on oikein kova, menen saunaan ja venyttelen siellä (ei kuumissa löylyissä, sellaiset vähän lämpimät, mutta tarkenee hyvin) koska lämmin "aukaisee" lihaksia. (:

    VastaaPoista
  2. Marie: Ne on! Joo eilen tosiaa tein pitkiä venytyksiä samalla kun katoin telkkaria ja pääsinkin mun "normaalivenyvyyteen" niin etten sit tuntenu minkäämoista kipua, mutta se autto sen 10min :D Saunaa mulla ei valitettavasti ole nyt saatavilla.. huoh :( Pakko siis varmaa tyytyä kylmä-kuuma-suihkutteluun ja kylmägeeliin :) Onneks huomenna pitäis jo helpottaa! Tää toinen kipupäivähän on yleisesti se pahin :)

    VastaaPoista
  3. No sehän oli pitkäaikainen apu! :D Hihi! Kyllä se siitä, eiköhän se yön aikana ole helpottanut, hope so! ((:

    VastaaPoista
  4. Marie: Äläpä:D Oli se hetken kiva siinä sitte nostella jalkoja ilman kipua :p Ja jeps, toivotaav parasta:)

    VastaaPoista
  5. Sillä ne lähtee millä on tullutkin :D Ja venyttely, mut ei sit liikaa ettei mee taas uudestaan jumiin. Mulla ainakin liika venyttely voi kipeyttää lisää. Saunassa venyttely on kaikista parasta :)

    VastaaPoista
  6. Memory: Niinhän se on:D mutta joskus kun on vaan niin kipeet että melki krapmmaa kävellessä ja jalkaa tuskin saa edes vetästyä etureisi venytykseen seisaaltaan:D Ja nii,saunaan ku ei vaa pääse:(

    VastaaPoista