tiistai 11. lokakuuta 2011

Koulutettu hieroja Kai Herronen

No nyt on "rääkätty" selkää ja hartioita kuntoon. Ja ei en hikoillut, mutta hartioiden käsittely oli vähemmän herkkua, muuten nautin kyllä hieronnasta ja sainkin tietää aivan uusia kohtia, jotka oli hieman jumissa, mutta Kaitsu varmaan ne pystyikin avaamaan jo ekalla kertaa :)

Sit vähän hieronnan kulusta!

Eli alkuun täytin lapun missä kerroin yhteystietoni, mahdolliset sairaudet sekä jumikohdat kropassa.
Sen jälkeen katsottiin venyvyyttä/kireyttä erilaisilla asioilla. Mulla oli hartiaseudulla eniten ongelmia, joten tutkittiin mm. kylkiä ja niskaa!

Sitten Kaitsu meni pesemään kädet ja silläaikaa sai riisua paidan ja hypätä hierontapöydälle! Rintsikat jätettiin ja ne avattiin hieronnan alkaessa :) (ja suljettiin lopussa)

Mulla käytettiin appelsiiniöljyä, koska en oo kyiseselle hedelmälle allerginen. Tuoksu oli mieto, mitä mun nenään ylti hartioiden hieronnan aikana.

Hieronta kesti siis 60min ja hierontaliikkeitä oli monia. Alkuun oli ns. "lämmittelykierros", jonka jälkeen käsiteltiin syvemmin. Meinas kyllä uni tulla ja ois varmaan tullukki, ellei ois ollu nii kireellä lihasrassut!

Hieronnan jälkeen sai sitten rauhassa palautua, koska verenpaine kuullemma laskee hieronnan aikana nii voi huimata (ja muahan huimas!) ja siinä sit makoilin/istuin ennen nousemista, sillä oisin varmaan kupsahtanu heti maahan, jos olisin kiireesti noussut.

Siinä sitten kehotti Kaitsu juomaan rutkasti illan aikana, koska aineenvaihdunta kiihtyy ja varoitti että huomenna ja ylihuomenna voi olla vähän (lisää) arkuutta hartiaseudulla kun kuullemma kovasti niitä käsitteli (niin teki!), mutta en valita! Ja sitten pitäisi alkaa helpottaa ja näkymään hieronnantulokset. Katsotaan sitten suosittelenko ;)

Mulle myös suositeltiin uudelleen käyntiä, koska tosiaa jumit on kovat... pitääpi varmaankin mennä!

Tänään jäi siis zumba välistä, vaikka sinne piti mennä jo viimeviikolla.. miksi tiistait on aina niin kiireisiä?? Noh 2vko päästä sitten...

Huomenna kuitenkin luvassa spinni+abs+venyttely-treeni:)
 

Hyvät yöt kaikille!

2 kommenttia:

  1. On munkin pitänyt johonkin hierojan tapaiselle mennä jo parin kuukauden ajan, niskan seutu ihan jumissa. :D Se vain on jotenkin jäänyt. :D Kuitenkin aina jos vaikka joku kaverini hieroo niin se tuntuu niiin hyvältä, ah. (: Pitäisi varmaan raahautua johonkin putiikkiin..

    VastaaPoista
  2. Marie: Joo, mullaki se oli vähä lykkääntyny pari vuotta, mut nyt alko menee hermo, ku kaveritki jos hiero nii meni vaa enempi lukkoon :D Mulla oli jumi jossai lapaluun seudulla ja vissii saatii aika hyvin auottua :) Ja suosittelen kyllä ammattihierojaa! Ne pääsee yllättävän "syvälle" hieromaan:D

    VastaaPoista