maanantai 22. elokuuta 2011

Karppaus sittenkin hyvästä?

Äsken kuntoportilla käydessäni, mulle suositeltiin hiilareiden vähentämistä ja sitten 3 kertaa viikossa ihan pois jättämistä ja siihen päälle 3kertaa viikossa liikuntaa ja tällä pitäisi lähtä viikossa noin kilo?
Tätä on pakko kokeilla!

Antakaas herkullisia karppireseptejä tänne :)

8 kommenttia:

  1. Mulle on jääny semmonen päähän tohon karppaukseen liittyen, että se laihduttaa alussa nopeasti koska hiilarit turvottaa normaalisti ja kun niitä syökin yhtäkkiä vähemmän niin tietysti se "normaali" turvotus lähtee pois..

    VastaaPoista
  2. Ano: Oukei, voipi olla totta kyllä tuo :O Mullakin on fiilis karppauksesta et se on niin henkilökohtasta toimiiko se. Mutta tavallaan ekahan poltetaan hiilarit ja sitten palaa vasta rasva,right? Joten ehkäpä liikuntaa harrastamalla karppauksessa saa pysyviä ja hyviä tuloksia?:o

    VastaaPoista
  3. Voipi olla hyvinki:) vois kyllä ihan itekki nyt mielenkiinnosta koittaa tota ko tuli puhe, sillähän se selviäis että miten toimii! :D

    -edellinen kommentoija

    VastaaPoista
  4. Ano: Niimpä. Mä hei myös kyselen 9.9 mun personal trainerilta et mite sitä katsis syyä et sais just sen rasvan tehokkaasti palamaan :) Voin siitä sitten vaikka postausta tehdä!

    VastaaPoista
  5. Joo tee postaus jos vaan viittit! Olis kiva kuulla :)

    VastaaPoista
  6. http://karppaus.info/resepti/


    tuolla on tosi hyviä reseptejä! Mm. Broilerihässäkkä on erittäin hyvää :)

    Sitten uunissa toimii myös sellainen että Broilerin maustamattomaan rintaleikkeeseen tehdään viilto veitsellä ja sisälle pala sulatejuustoa (koskenlaskijan paprika sopii hyvin) ja kääritään pariin pekoniin. Vuokaan vaan ja kermaa päälle, esimerkiksi valion kolme juustoa kerma on erittäin hyvää. Sitten uunin keskitasolla muistaakseni 225 tai 250 astetta 15-20 minuuttia.

    VastaaPoista
  7. memory: Kiitos linkkivinkistä!:) Pitänee selailla nytten kun on kipeä ja on aikaa!
    Ja voi tuo broilerijuttu kuullosti hyvältä! Tosin pekonia en tykkää käyttää.. se on niin.. yjäk :D

    VastaaPoista