maanantai 29. elokuuta 2011

Tunnustuksia

Sain Kirsiltä tälläsen tunnustuksen:

  Alkuun säikähdin, kun Kirsi tuli kertomaan, että sen blogissa on mulle jotain että mitäs se mun personal trainer on nyt keksinyt, mutta onneksi tehtävän anto on melko helppo (ja tunnustu ihana!!:))!

Tunnustus toimii siten, että sen saajan tulee vastata kolmeen kysymykseen, jotka ovat:


1)      lempiväri
2)      suosikkiruoka
3)      minne haluaisi matkustaa juuri nyt
 
Eiköhän aloiteta suoraan  lempiväristäni. (kivan vaikea kysymys..)

Lempiväri riippuu ihan siitä, mistä puhutaan. Mutta seuraavat kuvat kertoo mun lempivärejä: sisustuksessa, astioissa ja treenivaatteissa!



Samat värit eli limenvihreä ja suklaanruskea toistuu myös astioissa, turkoosia unohtamatta! Itsehän kerään KoKo-sarjaa :) (Tosin nuo kaikki värit on niin herkullisia, että vaikka oranssi kahvimuki olisi tosi kätsy aamupiristys...! Noh katsoo sitä sitten kun on tuo rahatilanne vähän parempi... (omistan tosiaan myös 2 sinistä kulhoa ja kaksi keltaista... ohoy sweden!:D)


Treenivaatteissa suosin sitten yleensä pinkki-musta-yhdistelmää! Tosin joskus saattaa olla päällä myös vaikka lohenvärinen tai neonpinkki toppi, aika fiiliksen mukaan:) Mutta treenatessa käytän värejä ehkä hieman enemmän kuin arkena!



                                                             Suosikkiruoka

Tää on pahapahapaha, varsinkin kun ite oon niin herkkuperse ja menee kyllä kaikenmoiset ruuat:D Herkuista kyllä kaiken voittaa letut! Ja herkkuletuissani, kyllä käytän rasvaa paistamiseen ja sisälle sitten hilloa tai kermistä tai sokeria tai jäätelöä taitai...

Tää lettufriikkeys näkyy myös sitten nykyään mun lempiruuassa eli Jauheliha-munakasrulla kasviksilla! Toki on myös parempia ruokia, mutta se on halpaa tehdä ja mulla aina herahtaa vesi kielelle, nams!



Tän herkkuruuan resepti mitä ite käytän poikaystävän kanssa löytyy täältä, mutta ite käytän rasvatonta maitoa, enkä kevytmaitoa :) Jos haluaa sitten vielä oikein herkutella niin vähän mozarellajuustoa väliin. Oi voi, pian tulee nälkä kun rupee oikein miettimään :D

Paikka minne haluaisin matkustaa juuri nyt..

On tietysti Espanja, minne pääsenkin hiihtolomalla!:) Mä vaan niin rakastan sitä paikkaa... Mennään muistaakeni torreviejaan joten pääsen ihailemaan joka aamulenkki merta ja tuoksuttelemaan sen tuoksua... cant wait!





Siinä ne sitten olikin! Oli kyllä mukavan tämmösen pikku "nakituksen" Kirsi mulle antanut, kiitos siitä :)



Sitten pitäisi vielä kolmelle laittaa tunnustus eteenpäin ja nakkelen ne seuraaville ihmisille: omalle pikkusiskolle Katsulle, Noralle ja moumoulle ja viimosen useat varmaan tunnistaakin tuosta blogin nimestä!;) Nimi mulla katosi jonnekkin avaruuteen ja niin,olkoon nyt moumou. Kyseiset bloggarit valitsin siksi, koska heiltä aina odottaa uutta postausta ja lukee ne innolla läpi :)

Palaillaan taas!



6 kommenttia:

  1. Moikka! Kiitos ihanainen haasteesta.:)

    Vastailin tuohon juuri kesällä, joten linkitän härskiksi vastaukseni tähän:
    http://moumou.indiedays.com/2011/07/23/omputtaa/

    VastaaPoista
  2. Moumou: oh damn, en yhtään muistanut et oot tohon jo vastaillut! Noh käväsen lukasemassa:)!

    VastaaPoista
  3. moi! pakko kyl sanoo et olit kivalla tavalla kuvien avulla vastannu noihin kysymyksiin :>

    VastaaPoista
  4. Ano: Voi kiitosta :) Ajattelin tehdä kunnolla kerta sain noin ihanan tunnustuksen!:)

    VastaaPoista
  5. Moi, kiitos ruokavinkistä, oli hyvää! :P~

    VastaaPoista
  6. Jenni: Moikka! Hienoa että maittoi!:)

    VastaaPoista