keskiviikko 10. elokuuta 2011

Tulevaisuuden suunnitelmat...

toteutuessaan täyttäisivät haaveita ja samalla tuottaisi haikeutta, sillä jostain olisi luovuttava.

Päätin tehä tän postauksen tän blogin puolelle ,koska käsittelen liikunnallisia tavotteita tulevaisuuden kannalta ja tarvitsenkin ehkä hieman teidän apua!

Mä alotin siis nyt 2 vuotisen merkonomikoulun ja jos/kun saan ohelle ilta/viikonlopputöitä, ei mun energia yksinkertaisesti tule riittämään käymään  vielä kuntomaailmassa, puhumattakaan ajasta!
Silti en voi jättää liikuntaa kokonaan pois, en aerobista enkä lihaskuntoa, koska se tietäisi morkkista ja itsetunnonkolauksen sekä ärtyneisyyttä.

Se on kylmä fakta, että jotain on kumminkin jätettävä pois joka vie aikaa ja rahaa, sillä sitten olisi opiskelut, työt ja se yksi haave, eli oma kämppä ja itsenäistyminen.


Niimpä, kuntomaailma jäisi pois :/

Ajattelin aloittaa koittaa juoksemista ja onhan koulussa erinlaisia liikuntakerhoja koulupäivien jälkeen mm. aerobiccia ja jopa zumbaa on myös ollut! Myös maksutonta kuntosalia saa käyttää ja avaimen saa 10 euron pantin annettua :)

Kouluaikana siis olisi mahdollisuus kuntoilla ryhmäliikuntatunneilla ja salilla. Ja no, kesällä töiden ohella voisi ostaa Killerin liikuntakeskukseen vaikka parin kuukauden kortin!

Mutta entä työssäoppimiset? Silloin ei kerkeä koulun jumppiin eikä pakolla edes koulun salille.

Pitäisiköhän silloin kokeilla juoksua ja kotona erinlaisia lihaskuntotreenejä?
Toki jos saisi palkallista työssäoppimista olisi taas Killeri hyvä vaihtoehto..!

Noh paljon on mietteitä ja jätän ne nyt muhimaan:) Miten te muut liikutte, ellette käy kuntokeskuksissa/salilla/ryhmäliikuntatunneilla? Kaikki vinkit otetaan avosylin vastaan, koska liikuntaa en aio hylätä enää koskaan!

Nyt lenkille, palaamisiin:)

ps. jos pääsisi johonkin kuntokeskuksen vastaanotolle, se tietäisi lyhyttä matkaa treenaamaan työpäivän jälkeen ja näin aikaakin saattaisi jäädä. Jos kuulette jostain, että kuntomaailmaa, elixiaan, killerille, kuntoporttiin ymsyms (Jyväskylän kuntokeskukset) haetaan tiskille vastaanottajaa, niin mulle voi infota siitä ;)

6 kommenttia:

  1. No ainakin minä juoksen aina iltaisin lenkin, eritoten kesäisin kun on nättiä ja talvella nyt ei tee niin mieli juosta kun on paikat usein muusina lätkätreenien jälkeen. :--D Talvisin tulee tehtyä lihaskuntoa kotona, zumbakin löytyy, joskin se ei ole kauhean hauskaa yksin... Mutta siis yleensäkkin päivän mukaan, jos on aikaa niin ihmeessä lenkille, jos taas vähemmän niin ainakin minä jumppaan ennen suihkua n. 20 min päivässä (min) jolloin tulee se päivittäinen treeni, muttei kuitenkaan mitään lihaskipuja liian tekemisen takia. :D

    VastaaPoista
  2. Marie: Joo pitäis ny oikeesti saada joku lenkkikärpäsenpurema ettei se tuntuis aina nii kaamealta lähtä lenkille, etenki tylsältä!
    Zumba on mainiota ja kaippa sitä yksinkin vois vetää, pitäis ehkä levyt hankkia.. :)
    Ja tuo lihaskuntoideakin on hyvä!

    Kiitos vinkeistä!

    VastaaPoista
  3. Minä nostan hattua kaikille, jotka jaksavat liikkua omatoimisesti ilman kuntosalia tai ryhmäliikuntatunteja kun itsestä ei siihen ole! Minä haluaisin kyllä kovasti olla niin aktiivinen mutta ei niin ei... Alkuinnostus on aina hurja mutta sitten meno laantuu todella nopeasti. Mutta nuo koulujen tarjoamat ryhmäliikuntamahikset on todella hyviä, kannattaa ottaa kaikki ilo irti! Mä sain lahjaksi nyt kesällä sykemittarin jossa on kunto-ohjelma, se kyllä pistää liikkumaan kun pitää pyrkiä tavoitteeseen ;) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Kati: Haha, et ole tosiaan ainoa joka jaksaisi liikkua omatoimisesti ilman salia.. ellei vasta pakon edessä!
    Mulla on aina ihan sama ongelma et alkuu innostuu ja vois vaa liikkua lenkkipolulla tai kotilattialla mutta parin päivän jälkeen...äh.
    Ja jeps, koululiikuntaa kyl varmasti tulen harrastamaan mikäli aika sen suo :) ja uu, minkä merkkine ja malline sykemittari,mäki tahon samanlaisen!:D Ja kiitos samoin !

    VastaaPoista
  5. Se ompi Polar FT60 - ja pinkki tietenkin ;) Oon kyllä tykänny, on ollu kiva seurata miten paljon kuluttaa kaloreita kun liikkuu ja mittari on säätänyt viikottaiset tavoitteet ja kommentoi niitä sitten. Vielä kun siihen sais askel/matkamittarin niin sitten se olis täydellinen!

    VastaaPoista
  6. Kati: uuu, ehkäpä tollasen hankkimista vois harkita sitten kun oon rikas joskus... tai istten pyytää vaa pukinkonttiin talveksi :D Ja joo.. se askelmittari on kyl tosi kätsy! Mulla oli semmone lainassa pari vuotta sitten ja kyllä tuli tarkistettua enne iltapuuhia että on se 10 000 vähintää se lukema mittarissa!

    VastaaPoista