perjantai 5. elokuuta 2011

Tanssihinku

Jo kauemman aikaa, jopa ennen kuin siskoni perusti  tanssisali bloginsa on mua vainonnut hinku aloittaa tanssi.

Oikeastaan tanssin hinku on ollut mussa ennen kuntomaailmaa, mutta koska nyt kuntomaailmasta on saanut kuntoa, olisi kiva saada tanssin kautta kropan liikkeisiin sulavuutta ja taipuisuutta :) Toki haluan myös rankkaa treeniä!

Monet tanssilajit kiinnostavat ja kaikkia kokeilen avoimin mielin! Zumba on kyllä jo tosiaan tuttu ja onhan sekin mukavaa, mutta haluan lisää! Ehdotuksia otetaan vastaan, kunhan sanoo missä niitä pääsee kokeilemaan ja kuinka kalliilla!

Voi myös olla että jos saan osa-aikaista työtä, niin taipaleeni kuntomaailmassa loppuu (ei tosiaankaan kiva juttu!), jolloin on turvauduttava ammattikouluni liikuntatunneille (ilmaisia, yey!) sekä ehkä joihinkin tanssi/aerobic-kursseihin ja tottakai juoksulenkkeihin ja kotona tehtävään lihaskuntoon (omaan kämppään siis varastan äitiltä ainakin jumppapallon ja -maton, sekä vaadin ostamaan käsipainot)

Jokatapauksessa, vaikka jatkaisinkin kuntomaailmassa niin haluan tanssia! Se on niin vapauttavaa :)

Ehkäpä mä meen seikkailemaan nettiin ja etsimään tanssikursseja tai vaikka tanssillisia viikonloppuleirejä!

Onko joku teistä blogini lukijoista tanssi hullu?:) Mitä tanssi antaa teille?

4 kommenttia:

  1. Kun ite ostin Joensuun Forever-kuntoklubille 10 kerran kortin, kävin siskoni vetämillä Bodyjam-tunneilla. Se oli ihan tajuttoman hauskaa! Bodyjam tunneilla ohjelma vaihtui n. 3 viikon välein, jotein koko ajan oli jotain uutta, tunneilla kävin 2krt/vko :) Oli mm. hip hopia, dancehall reggaeta yms. Kannattaa katsoa oman paikkakunnan tarjontaa, suosittelen kyllä Zumban lisäks erittäin lämpimästi :)

    Kiva lukea tämmösiä kuntoblogeja, alotin kans nyt kesälomalla uudestaan juoksemisen. Viime keväänä juoksin ohjelman kanssa, ja tuloksia kyllä syntyi, sitten laiskistuin. Nyt otin itseäni niskasta kiinni, ja juoksun avulla alkaa siluetti näyttää hiukan hoikemmalta! Tulostin KUNTO+ sivuilta itelleni juoksuohjelman, joka kestää 12 viikkoa ja nyt alkoi 4vko, ihana olo kun aikasemmin kiristäneet vaatteet sopii nyt itkemättä päälle!

    http://lovelyhassle.blogspot.com/ tässä miun blogi, jos kiinnostaa vilkasta :)

    VastaaPoista
  2. mancy: body jam tais olla iha les millsin tunti?:) Ainakin vaikuttaa siltä jos ohjelma muuttuu 3viikon välein. Mä oon kokeillu les millsiltä vaan combattia,pumppia ja attackia ja oon kyllä pitänyt!:)
    Seuraavana vuorossa ois body balance kun se saapuu kun se saapuu kuntomaailmaan..
    Tuota body jamia en oo kokeillu ja sitä ei oo kuntsikassa, aika harmi jos se on just sitä tanssillista:/ Tosin tiedän erään liikuntakeskuksen jyväskylässä missä sitä ois eli pitääpä mennä kokeilemaan :)

    ja joo, itekkin tykkään lukea kuntoblogeja tai laihdutusblogeja :) Ne on jotenkin tsemppaavia1
    juoksemisesta ite tykkään kanssa, mutta valitettavasti mun polvet ei sitä oikein meinaa kestää :/ harmi sinänsä, koska tiedän kyllä kuinka kiinteyttävä laji on kyseessä ja sillä sais jaloistaki hyvin selluliittia pois! Vois kokeilla tota KUNTO+-sivun ohjelmaa jos polvet kestäis :)

    Ja jepjep aloin iha seurailee sun blogia!:D

    VastaaPoista
  3. Tervetuloa vaan miunkin sivuille :)

    Se on kyllä totta että ne on kannustavia, ja miten hyviä vinkkejä joistakin paikoista saa! Miun vinkki on vaan se, että tekee niinkuin itsestä hyvältä tuntuu. Mitään ihmedieettejä ei kannata harrastaa, katsoo vaan vähän mitä suuhunsa pistää ja lisää liikunnan määrää niin, että liikkuminen tuntuu mielekkäältä. Siten miekin oon edenny :)

    Pysytään linjoilla!

    VastaaPoista
  4. mancy: kiitos!:)

    Ja nii on! Mulla on kyllä sama periaate, että diettejä enkä oikeastaan laihdutustakaan hae, vaan ihan pikkuhiljaa elämäntapamuutosta :) Ihan sitä vauhtia kun hyvältä tuntuu!

    Ja pysytään joo!

    VastaaPoista