tiistai 30. elokuuta 2011

Kumpikampi? (help me)

Mulla om maailman hirveimmät ajatuksenmyllerrykset ollut tässä pari päivää!
Nykyäänhän siis treenaan Kuntomaailmassa, mutta mulle on annettu nyt aika loistava tarjous Kuntoportista! Se olisi halvempi kuukausimaksu ja niimpäniin, mikä muu muka saisi opiskelijan silmät kiiltelemään ahneena kuin halpa hinta?
Hintoja en tähän nyt ala latelemaan, sillä ne sopparienhan hinnat on aika henkiläkohtaisia ja en niitä muille voi luvata samaan hintaan! (vältetään se, ettei kellekkää tuu paha mieli, okei?)

Myös Kuntoportti iski aika sopivaan aikaan, sillä mulla on ollut pieni motivaation puute. Onhan se ihanaa että on tutut tilat ja tutut tuntemattomat jumppakaverit joille joskus vilauttaa hymynkin, mutta oon semmonen ihminen että kaipaan vaihtelua ja uusia haasteita. Alkuun on aina vähän paineita "Miten pärjää toisiin nähden", siis ainakin mulla! Onhan tommonen ajattelutapa aivan älyttömän tyhmä, mutta mulla se vaan on niin ja jos en tiedä "tasoani muihin verrattuna",niin se motivoi treenaamaan useammin ja kunnolla!

Niin.. Kuntomaailmassa en siis ole saanut kummoisia tuloksia viimeiseen puoleenvuoteen ja se hieman masentaapi.. Muttakun kuntomaailmassa on se maailman paras henkilökunta ja mun maailman paras PT, jolle voin ihan milloin vain jakaa murheita ja mietteitä ja kysymyksiä vaikka facebookin kautta! Ja nään sitä kerran kolmessa kuukaudessa ja aina saan hullusti tsemiä!  Mutta ei se tsemppi jotenkaan riitä 3kk ajaksi :(

Nyt listailen vähän molempien paikkojen hyviä ja huonoja puolia niin verrataan!


Kuntomaailma
+Maailman paras henkilökunta ja ihana PT!
+Les Millsin tunnit
+Iso kuntosali ja paljon laitteita
+Naistensalilla vivanissa näkee vain naisia!
+Ja tähän sitten vielä hoetaan 1000 kertaa että se henkilökunta
-Tietyt ja ne miellekkäämät ryhmäliikuntatunnit (mm. spinning,kahvakuula ja kuntonyrkkeily) ahjossa, johon kestää liikkua,
-Liian tutut "jumppakaverit"
-Esiintyy myös vanhempia jumppaajia enemmän kuin kuntoportissa. Nuoret jumppakaverit kannustavat antamaan kaikkensa muiden edessä!
-Hinta kalliimpi kuin kuntoportissa

Kuntoportti
+Halpa hinta
+Paljon kilapiluja=motivaation nostattajia! (mm. kesäkisa,ahkerin spinnaaja, ahkerin zumbaaja...)
+Ryhmäliikuntatunnit samassa paikassa kaikki ja myös se uusin villitys spinning sijaitsisi keskustassa!
+Nuoret jäsenet
-PT palvelu vain kerran vuoteen ilmaiseksi
-Kuntosali suppeampi
-Naistensali, jossa esiintyy myös miehiä

well..help me? pari päivää aikaa päättää!!


6 kommenttia:

  1. Hei, Les Millsit on yliarvostettuja, vastaavat pumpit sun muut ihan yhtä hyviä/parempiakin!! (:

    VastaaPoista
  2. Ano: oukei:) Osaatko sanoo kuntoportin pumpeista mielipidettä?:o tiedän et sitä siellä on,mutta en tälläviikolla pääse kokeilemaan kipeyden takia, vaikka voitin ilmaista treeniaikaa:(

    VastaaPoista
  3. Hankala valinta. Itse pohdin jossian vaiheessa Kuntoporttiin menoa, mutta niiden ryhmäliikuntatuntivalikoima oli paljon Kuntomaailmaa pienempi. Tai siis, riittäähän sielläkin tunteja, mutta tykkään Kuntomaailmassa siitä, että suosimiani tunteja on tarjolla lähes jokaisena viikon päivänä, jolloin tiettyä tekemistä ei tarvitse sitoa mihinkään erityiseen päivään vaan menee silloin kun huvittaa.

    Mä en innostunut JNV:n "pumpeista" joita kävin kokeilemassa, sillä ne jäi tosi kauas oikeasta BodyPumpista. Mutta se ei tietenkään meinaa että kaikki ei-lisensoidut pumpit olisi huonoja.

    Mikä ihme on naisten kuntosali jossa on miehiä? :D

    VastaaPoista
  4. Jenni: Tosiaankin,tosi vaikea valinta, mutta päädyin nyt kuntoporttiin ihan hinnan takia. Ja vaihtelun.

    Ja joo,pitänee toivoa, että pumpit ois kuntoportissa hyviä,tosin siellähän on semmonen "Kuntopiirin" tapainen tunti myös,että pitääpi sitten siinä alkaa käymään jos ei pumppi innosta.

    Ja siellä on pari miestä siis henkilökunnassa ja toinen vetää niistä paria tuntiakin!

    VastaaPoista
  5. Ymmärrettävää vaihtaa hinnan perässä, ei tuo Kuntomaailma kuitenkaan erityisen halpa ole. Jos vain on ollut riittävän pitkään sopimus että pääsee siitä helposti irti.

    Olisin päässyt kaverin kautta treenaamaan Satsille 30 e / kk / 12kk, mikä olisi ollut mielettömän hyvä hinta, mutta olin jo sopinut itseni Kuntomaailmaan ja toisaalta Satsin tuntivarauksia kun katselee niin tuntuu ettei sinne kyllä voi mennä spontaanisti kun jonotuspaikoillakin mielettömästi ihmisiä. Kaverini mukaan yleensä aina sine kyllä pääsee kun vain menee paikalle, mutta ei oikein innosta. Olin ennen Fiiliksessä missä oli tuntivarauskäytäntö ja minusta se oli tosi kätevä, mutta nyt kun on tottunut Kuntomaailman pelkkään nopeat-syövät-paikkalaput malliin niin vierastan paikan etukäteisvarausta. Vaikka aluksi Kuntomaailman malli ei oikein tuntunut hyvältä.

    Tuo Kuntoportti onkin kiva kun voi joko varata paikan tai vain saapua ajoissa. :)

    VastaaPoista
  6. jenni: jeps,itelläni tosiaan oli se 1v4kk kuntsikassa ja alko pakostikkin kaipaamaan vaihtelua. Varsinkin se toi myös motivaation puutetta kun lemppariohjaaja katja jäi pois raskautensa takia (toki olen iloinen hänen puolestaan!) Katja ja mun PT Kirsi sekä myös Viivi on ehkä ainuita henkilökunnassa joita tulen kaipaamaan kovin!

    Ja oho,satsille kyllä aika hyvä tarjous! Mullekki tuli tosiaa kuntoportista hyvä tarjous,mutten edellenkään sitä aio blogissani sanoa,silä siitä voisi joku valittaa. Tosiaan 12kk sopparihan se on,mutta 12kk suhkot edulliseen hintaan käy mulle hyvin!
    Ja Kuntoportissakin on hyvä,että yleensä kyllä mahtuu tunnille jos menee vaikka 15min ennen.:)

    Mutta jeps, kun motivaatio on niin hukassa niin haen innostusta vaihtamalla, jos sillä paranis;) Ja pakko myöntää..en malta odottaa et mun kuntoporttisoppari alkaa!:)

    VastaaPoista