tiistai 19. heinäkuuta 2011

Videouu!

Eli videopostausta minkä tein eilen illalla :)




Huomatkaa että selitän, ettei friteerattukana maistu, mut silti teki mieli friteerattua kanaa?:D Suokaa anteeksi, tarkoitin pekingin kanaa, et sitä teki mieli. Väsymyksen piikkiin tommonen sekoilu!

4 kommenttia:

  1. Moi! Päädyin tänne Kirsin blogin kautta ja luin kokonaan läpi. :) Miten ois sellanen haaste et käyt kokeilemasa kaikkia Kuntomaailman tunteja? Mä yritän tehdä sen vuoden loppuun mennessä, mutta vähän kyllä arveluttaa nuo tanssilliset tunnit, koska tipahtelin kärryiltä jo sykkeessä ja kiinteytyksessäkin...! :D

    VastaaPoista
  2. Jenni: No moikka :) haha, toivottavasti sisältö miellytti! Ja joo, tuo kuullostaa kivalle, tosin mulla on käymättä enään dance,keppijumppa ja kahvakuula...muut oonkin jo kokeillu :D
    Danceen odotan jotai streettiä,ois huippua :)
    Ja kyllä sitä pääsee mukaa parin kerran jälkeen,rohkeesti vaan ;) Zumbaan varsinkin, siellä tosi moni (myös minä) näyttää hölmöiltä hetkutellessaan lanteita, mut se o yllättävän vapauttavaa vähän hassutella ;)

    VastaaPoista
  3. Mulla ois kaks haastetta, mutta ne on molemmat aika haastavia ja aikaa vieviä:
    1) Leuanveto. Ihan sika hyvä liike, joka harjoittaa monta lihasryhmää kerralla, mutta varsinkin naisille aika rankka ja vaatii oikeaa tekniikkaa. Asetin itselleni saman tavoitteen noin vuosi sitten ja kyllä siinä aika monta kuukautta meni treenaillessa! Mutta saa kuule respektiä varsinkin miehiltä kun vetäisee pari leukaa!
    2) Spagaatti. Treenailun ohessa meinaa helposti unohtua venytellä kunnolla, joten jos tavoitteena olisi saada joko pitkittäis- tai poikittaisspagaatti, voisi venyttelystä tulla helpommin rutiini. Itseasiassa asetin itselleni saman tavoitteen tullakseni notkeammaksi tanssijaksi, mutta aloitan kunnolla vasta syksyllä ja varaan ainakin 5 kuukautta aikaa. Sulla vois varmaan mennä nopeemminkin, kun oot sen verran nuorempi :)

    Mihinkään lakkoon en halua sua haastaa, vaan lakkojen sijaan on parempi löytää se kultainen keskitie. Kohtuus kaikessa, sekä rajoittamisessa että ylinauttimisessa!

    VastaaPoista
  4. Rica: Nuo molemmat kyllä kuullostaa tosi hyviltä ja toteutettavilta ideoilta! Lekaakin tosiaan vois alkaa pikkuhiljaa kokeilemaan, kun salilla tullu käytyä vuoden verran, niin en nää asiaa mahdottomana. Toki siihen aikaa tulee menemään, mutta mitä sitten? Siinä tosiaan olisi ihana onnistua :)
    Tuo spagaattikin on tosi hyvä ehdotus, koska on totta, että venyttely meinaa unohtua. Voisin tosiaan päästä aika nopeasti siihen, sillä aika vähälläkin venyttelyllä olen venynyt vuoden aikana kivan paljon :) Joten pitäisi vaan alkaa venytellä ees vähän päivän aikana!
    Ja tosiaan, kehonhuoltoa ois hyvä harrastaa kunnolla ainakin kerran viikkoon :)

    Ja ehkäpä se on totta, että lakkoilu ei auta löytämään sitä kultaista keskitieto, mutta esmes mun herkkulakko autto mut pois siltä ihan väärältä polulta, kun olin ihan super koukussa sokeriin! Nyt sitten kun huvittaa, voin kokeilla herkkujen syömistä rauhallisesti:)TOivon vaan niin kovaa ettei taas lähtis käsistä koko homma(siis herkkujen suhteen)!

    VastaaPoista