torstai 4. huhtikuuta 2013

Jalkojentappoa, pöhötystä ja mättöhimoa

Otsikon ensimäinen sana kuvaa tätä aamua. Mua ei yhtään huvittanut lähteä puntille, koska peiton alla oli vaan NIIIN lämmin (ja yllätys yllätys, iloitsin taas tästä fiiliksestä)
Onneksi kuitenkin lähdin, sillä sain ihan jäätävän hyvän jalkareenin aikaseksi! Tästä lämmin ja suuri kiitos kuuluu kyllä Sporthousen Markulle, jonka kanssa katottiin smithkyykky viimeks kuntoon (ei satu selkään ei!) ja jalkaprässiin oikein mukavat pari kikkaa! Mä muuten oikeesti suosittelen sporthousee vasta-alkajille ja vähän kokeneemmillekkin! Tekniikkoja voi kattoo Markun kanssa kuntoon, kun hän siellä päivystää ke ja su eikä se maksa mitään ja on muuten ammattitaitoista neuvomista! :)


Lisäksi muutkin liikkeet meni ähkien,puhkien ja taistellen ja tuntuma oli ihan SUPER! Olin varma et mun etureidet lähtee irti.. Ja jos huomenna ei oo jalat kipeenä,  niin omistan kyl melkoset ihmelihakset!

Mites muut otsikon aiheet? Pöhöttää pöhöttää edelleen ja panikoin siitä Matillekkin, mutta nyt kuullemma on maltti valttia ja antaa sen aamupainon olla taas siellä 60 puolella (100g yli tasan 60kiloa, siis IIK ;)

Silti mulla on välillä nälkä, mut se on siedettävää. Se mikä ei oo siedettävää on mieliteot. Toki oon pysyny tiukkana, lukuunottamatta tyyliin 4 mansikkaa, mutta tiukkaa tää tekee. Oon äkänen ja mietin karkkia, pitsaa, jäätelöö, leivonnaisia... pahin on kuitenkin ne pikku foliosuklaamunat mitä myydään pussisse nimeltä; ruohomunat. Monella kaverilla on mennyt jo hermo, koska se on nyt mun kuumin puheenaihe.

Oudoin mieliteko on kuitenkin ehdottomasti pitsa. Mulla ei oo tehny mieli pitsaa yli vuoteen, mut nyt ois niiin ihana joku kinkku-ananas-tuplajuusto-banaanipitsa. Namnammm!!

Mitä mä sitten aion tehdä asialle? Matti; jos luet tätä nii osaat arvata mitä mä anelen sulta taas ens kerralla. No herkkupäiviä tiätty! ;)

Lenkillä vapaapäivänä. Siellä tuli trikoissa kuuma!

Nyt mun pitäs lähtä pian kauppaan. Huomenna on vp salista, mutta tää neiti painelee aamuaerobiselle. Sain muuten luvan lisätä aerobista 2 krt/vko -> 3-4krt/vko. "Pullea punttipirkko" on siis kiitollinen tästä Matille!

Mites teillä menee?:)

16 kommenttia:

  1. Trikoissa kuuma?! Täällä vaasassa ei olis toivookaan, kesälläkin tuulee niin vimmatusti :D hah. Hienoo että oot saanu liikkeiden tekniikka hiottua, maksimaalinen treeniteho varmasti taattu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii! Okei porskutin 160-170 sykkeillä et saattaa vaikuttaa.. ja yläosassa oli toppi,paita ja takki, MUT SILTI! :D Sun pitää tulla lenkkeilee Jyväskylään. ;)

      Ja jep, ihanaa ku tuntuu oikeissa paikoissa liike, nii voi alkaa lisää painojaki pikkuhiljaa semmosiks, et pääsee kunnolla töihin!!

      Poista
  2. Heii, saako kysyä minkä kokoiset sun reidet on paksuimmasta kohtaa cm? Mulla on itellä joku outo ongelma omien jalkojen kanssa, kun ne tuntuu tosi leveiltä ja sit oon alkanu miettiä että ehkä kuvittelen vaan :D koska esim. sun jalat on tosi hyvän näköset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kattoo huomenna töissä kun siellä on mittanauha! haha :D Mut on mulla sen verta paksut, et harvat menee reisistä! ;D

      Poista
    2. Jee, olis kyl kiva :)

      Poista
    3. 55cm näytti olevan paksuimmasta kohdasta pökät jalassa. :)

      Poista
    4. Okei, eli aika samankokoiset ku omatkin :D eli tässä taas nähdään miten omin silmin voi nähdä itsensä väärällä tavalla..

      Poista
    5. Niimpä! No toiv tieto vähän avars sun silmiä omista kintuistas! Varmasti ne hyvät on!:)

      Poista
  3. ää pakko kysyä että mistä noi ihanat pöksyt on? 8))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ginasta ostin noin kuukausi takaperin. :) Tais olla 24,90 hintaa!

      Poista
  4. Banaania pitsassa? :D onko sulla muuten kikkiä? vois olla kiva jutella sun kans (: (toivottavasti et pietä minua nyt jonain ahistelijana :D)
    -Josefina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilee tota banskuu!! Sairaan hyvää:D Myös persikka toimii! ;)

      Ja apua, mä oon iha pihalla mikä toi kikki on!! Joten valitettavasti mulla ei semmosta ole! :(

      Poista
  5. Hei voisitko lisätä ihanan blogisi blogilistalle, jotta seuraaminen olisi helpompaa? Kiiitoos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mun blogi näköjään olikin siellä, mutta vanhalla kilot vs minä nimellä. Tässäpä linkkiä blogilistani sivulle; http://www.blogilista.fi/blogi/kilot-kuriin/74109

      Poista
  6. Pitää joskus kokeilla :D Se on semmonen keskustelu juttu..samanlaine ku whatsapp :)
    -Josefina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä!:) Ja ehkäpä ton joskus latailee!

      Poista