lauantai 28. tammikuuta 2012

Paketillinen pinaattilettuja puollukkahillolla, kiitos.

Hurja otsikko! Ainakin mulle, joka on kattonut tänävuonna aika tarkaan mitä syö ja milloin ja kuinka paljon. Kerran viikossa on herkkupäivä, joka meinaa siis esim yhtä pitsaa ja vaikka siideriä. :) (viimelauantaina oli tosiaan omatekemääpitsaa täysjyväpohjalla ja pari hörppyä siideriä, ei siis mitään kamalan mässymässyä, mutta luksusta salaattien keskelle ;)

Nyt mä, siis tällähetkellä, kyllä vedän paketillisen valmiita pinaattilettuja puollukkahillolla ja vaikka mua hieman kauhistuttaa lisäaine+hiilaripommit, niin sallin tän itselleni rankan 10 tuntisen päivän jälkeen, täynnä kommelluksia työpaikalla.

Parasta on kuitenkin se, että tiedän pystyväni jatkamaan terveellistä elämää jo huomenna ilman ongelmia. :) Joten musta tuntuu, että oon löytämässä mun kultaisen keskitien ruokavaliossa, joka oli mun tavoite Tahkolle. Jyväskylään palatessa kun lisään vielä liikunnan Kuntoportilla 3-5 kertaa viikkoon niin kiinteä 20v, täältä tullaan!

Huomenna tosiaan lähden työpäivän jälkeen nokka kohti Jyväskylää ja maanantaina onkin tiedossa koulussa käväsy, värien ostoa ja BODYCOMBAT! ;) En millään jaksa odottaa! Ajattelin tunkea myös toisen mokoman combatin ja vielä pumpin Jyväskylässäolo aikaani ja Tahkolle siis palaan varmaan torstai-iltana. Ja perjantaina onkin varmaan luvassa sitten kuntosalia, missä voin rökittää taas jalat ja pepun tähän kuntoon missä ne on nyt, eli kävely onnistuu ilman ongelmia, jos ei pientä lihaskipua ja peppujökkiä lasketa. Se tunne vain on kyllä niin paras, kun treeni menee perille. <3 Saihan sitä lihasta pumpatakkin sen 1h 15min ja suurinosa kohdistu pakaroihin! ;)

Nyt mä nautin mun loput letut ja pakkaan huomisen kimpsut ja kampsut loppuun. Sitten vain äkkiä nukkumaan, sillä huomenna tosiaan aamusta töihin!

Hyvät yöt kaikille!:)

4 kommenttia:

  1. Kaipailit joku hetki sitten salaattivinkkejä. Oletko kalalle allerginen? Lämminsavulohesta saa vaikka mitä yhdistelemällä hyvää salaattia! Kala on myös terveellistä ;)

    VastaaPoista
  2. Ää unohtu kaikki muut ohjeet :D
    Kana on hyvä salaatinjatke myös, ja tonnikala!
    Nakkelet sekaan mieluisia kasviksia

    VastaaPoista
  3. Ano: Joo niin kaipailin! Ah en oo kalalle allgerinen ja mainitsit just lempisalaatin,tuon lohisalaatin ;) Lämminsavulohi olisi vielä maittavempaa, mutta kala on jotenkin kallista ja kun pitää aina vain i telle ostaa, kun tuo mies ei siitä niin pidä. :( Toisena lempparina tuleekin kanasalaatti!:DD Tonikala on ihanan helppo. :) Oisko sulla jotain ihania salaatinkastike-vinkkejä?:)

    VastaaPoista
  4. yy, valitettavasti ei kun en käytä. Laita öljyä.

    VastaaPoista