keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Super päivä!

Oon niin fiiliksissä  tästä päivästä! Aamu alkoi 6.00 aamupuurolla ja 6.45 olin jo SPINNINGISSÄ! Hyvää joulua minulle, se toimi yhtenä joululahjajani! En kuitenkaan usko, että yksi spinni pilaa salirojektiani. :)

Spinden jälkeen kävin koulussa pari tuntia ja sitten suuntasin Stadiumin kautta salille, sillä pinkit trikoot kummitteli liikaa mun mielessä! :D
Ja arvatkaa miten hyvin sali luisti?? Se luisti super hyvin ja mua jopa harmitti etten nostanut prässissä painoa 150kiloon! Oijoijoi!

Sain kaikkialle niin hyvän tuntuman, että ei voi muutakun olla tyytyväinen. :) Oon tosi ilonen ,että oon nyt kunnolla päässyt punttisaliin kiinni ja treenit on tehostuneet HUIMASTI!

Trikoot testikäytössä! ;) Stadiumista 9,90€!


Tuntunut moni päivä niin raskaalta, mutta tältä päivältä on onnistujafiilis ja se on kivaa vaihtelua se! Nyt pitäisi painua kuumaan suihkuun, levittää itseruskettavat ja painua pehkuihin.

Mukavaa loppuiltaa kaikille! :)

14 kommenttia:

  1. inspiroiva blogi! luen paljon ulkomaalaisia "urheilublogeja" niin kiva löytää suomalaisiakin välillä :)

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut haastavaan haasteeseen! :)

    http://matkajonkakuljen.blogspot.fi/2012/12/haastava-haaste.html

    VastaaPoista
  3. Jos kaipaat treenien väliin leffapainotteista ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee muotibloggari MouMou, poliitikko-rokkari Otto ja merimiesäijä Esa, jotka kaikki kirjoittavat blogiaan omalla tyylillään. Jos aihe tai päähenkilöt herättävät sinussa ajatuksia tai kysymyksiä, niin kuulen myös mielellään. :)

    Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

    Tsemppiä uudelle vuodelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos linkistä. :) Oli kyllä mukavaa katsottavaa!

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kyykkään vaan smithtangossa, joten en osaa sanoo paljon iha vapaalla tangolla menis.. mut smithissä käytän 15toiston sarjassa 60kiloa. :)

      Poista
  5. Heippa!

    Tulin lukijaksi! :) Itellä kans elämäntaparemontti meneillään! 87,2 kilosta painoon 50-55kiloon olis tarkotus päästä vuoden sisällä Ladyline salin avulla! Mitään personal trainereitä mulla ei oo, eikä tule olemaan. Ihan oma aloitteisesti päätin ottaa niskasta kiinni ja viedä tämä sohvaperunan alku salille ja ruveta dietille! Viikon aikana painoa on lähteny 700 grammaa! Edistystä! ;) Vielä 34,5 kiloa pitää saada pois! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!

      Oho, sullakin melkonen painonpudotus tiedossa. Tsemppiä paljon siihen! Varmasti projektiin pystyy itsekin, monet tekevät rempan ominavuin ja niille ihmisille annan kyllä PALJON arvostusta.

      Mahtava asenne, muista iloita jatkossakin onnistumisista noin hyvin! Hiljaa hyvä tulee. :) Ja muista, ettei painon junnaamista kannata säikähtää. Rohkeesti vain, joka päivä, kohti tavoitetta!

      Mukavaa kevättä, uutta elämänalkua ja tervetuloa lukijaksi. :)

      Poista