sunnuntai 9. joulukuuta 2012

No johan pomppas

Kuinka moni repisi päänsä huomatessaan, että jostain on tullut about 5 kiloa 5 viikon aikana? Minä ainakin, ellei nyt olisi ammattiapua rauhoittamassa. Faktahan on, että osa tuosta saattaa olla rasvaa, mutta rasvaprosenttiani oli tarkoitus nostaa, sillä 12,7 % rasvaa oli kropassani liian vähän.

Uusi rasvaprosenttini ja mitat otetaan tammikuussa, saapi nähdä miten on mennyt! Sitten lähdetäänkin jo kiristelemään kuntoa kesää kohti!

Muutosta on kuitenkin tässä neitissä tapahtunut taas, minkä huomasin katsomalla kuvia. Mielestäni ollaan menty positiiviseen suuntaan ja näytän terveemmältä. Mitä mieltä te ootte?



Tuosta kun aletaan tammikuussa kiristelemään ja napataan nesteitä pois niin oijoijoi! Sitten voikin ottaa kunnon vertailukuvat samoilla vaatteilla ja kuvakulmilla. :)

Helpottavaa muuten huomata, etten ookkaan niin tyranni mitä luulin olevani! Vielä oon aika "pieni neiti" ja huomaa kuinka henkinenpuoli tekee taas kepposet ja luulin olevani todella iso tätänykyä!

Tässä huomataan, että vaakaan ei aina kantsi luottaa! (eikä siihen omaan pääkoppaan... ;) Onhan mahaan tullu vähän nestettä (toiv ei rasvaa!) mutta on tuo peppu saanut mm. kivasti kokoa, i like! :)

Viimoisen kuvan tosiaan otin eilen aamutreenin jälkeen. Oon aina ollut vannoutunut iltatreenaaja, mutta nykyään treeni kulkee parhaiten aamusta! Loppuun vielä kuva eilisestä reenistäni. :) Treenikalenteri on muuten bodyactionilta, jos jotakuta kiinnostaa hankkia samanlainen!


Alataljassa uudelle levelille siirrytty!
Nyt alankin laittautumaan töihin! Seuraavaksi viikoksi saattaa taas blogi hiljetä, sillä viikkoon sisältyy mm 11.00-19.30 duunipäiviä, koulu, kokeita ja treeniä. Ne saattaakin viedä aika hyvin tämän neitin voimat! Vapaa-ajalla aion siis nukkua ja nukkua, sillä unettomuus lisää mm. stressitasoa ainakin itselläni ja tätäkautta nestettä. Ja lihas tarvitsee lepoa kasvaakseen. Haluan silti kehittyä treeneissä, vaikka muuten onkin kiirettä. Sillä tämä on intohimoni ja pitää mielen positiivisena!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!:)

12 kommenttia:

  1. Joo ei tarvii olla yhtään sun huolissas! Nyt vaan kovaa treeniä ja mieli positiivisena niin hyvä tulee <3

    VastaaPoista
  2. Taas kerran "löydän itseni" tästä siun postauksesta :) Oon kyllä niin hyvilläni, että meillä kummallakin on tässä ammattilaiset tukena, muuten voisi olla aikamoista kamppailua nimen omaan myös tuon henkisen puolen kanssa!

    Tsempit meille molemmille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aah täydellistä et on yks sielunsisko tässä asiassa!<3 Ja sun kroppas on kyllä niiiin tikissä tällähetkellä, et sulla ei ainakaa oo rasvaa tullu tippaakaa!! <3

      Poista
  3. Tiedän tunteen! Mulla oli tuossa jokin aika sitten hieman motivaation puutetta. Liikunta jäi melko minimiin ja ruokavalio oli mitä oli. Kauhukseni hyppäsin vaa'an päälle ja se näytti noin kaksi kiloa enemmän kuin ennen! Ja tämä määrä oli tullut noin kolmessa viikossa.

    Kyllä siinä pienoinen paniikki iski.. nyt yritän kovaa vauhtia päästä eroon noista turhista kiloista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeesti ne lähtee kun tod. näk. nesteitä:) Mulla tuli sillon Tallinnassa 2 pvä aikana 3kiloa nestettä..:D Nyt tosin on tarkotuksella nestettä kehossa, että lihas kasvais mahd. hyvin!:)

      Poista
  4. Minkä pituinen olet? Jos olet jossain maininnut niin olen kyllä ohittanut täysin :D

    VastaaPoista
  5. Miten aina puhut pepustasi, kun itse en esimerkiksi tuossa(kaan) kuvassa nää hirveästi eroa vanhaan ja sitä sen pyöreyttä? Voi toki olla, että livenä näkyy aivan eri tavalla, mutta ainakaan kuvassa se ei minusta näytä nyt niin erityisen hehkutettavalta, vaikkei se huonokaan ole.
    Tai ehkä oma käsitykseni pyöreästä pepusta on vaan täysin eri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pepusta puhun sen takia, että se on käsien lisäksi osa, mihin olen suhkot tyytyväinen. Ja totta on, ettei kuvassa ero näy niin hyvin. Vielä todellakaan ei olla tavoitteessa ja peppu on vielä pieni mutta mm. enään iho ei siinä roiku, mitä se teki rajun laihdutuksen takia, joten sinne on kuitenkin tavaraa tullut ja se ei näytä enään karulta, eikä ole enään ihan litteä, mitä se oli laihdutuksen jälkeen!

      Vielä mikään "ah niin ihanan pyöreä" ei peppuni todellakaan ole, mutta kyllä se tulee vielä olemaan ja tulen infoamaan kyllä täällä, kun olen asian kanssa tavoitteessani. :)

      Poista
  6. teetkö viparit suorin käsin? 8kg on huikean paljon kun et ole ilmeisesti vielä hirvittävän pitkään reenaillut!
    samoin 9kg hauiksissa on mielestäni aika paljon jos jaksat sillä samalla kädellä 12 toistoa kerrallaan (ei vuorotellen toinen toista).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tee.. en muuten tiedä miksen tee!:D Pitää jatkossa alkaa tekemään niinkin, niin saa hieman erilailla kuormitusta. :)
      Haban teen juurikin 12 toistoa kerrallaan ja molemmat kädet työskentelee samaan aikaan. :)

      Poista