maanantai 3. joulukuuta 2012

KUNTOPORTIN TARJOUS BLOGINI LUKIJOILLE!


Aloita kesäkunnon tavoittelu kuukautta aikaisemmin!

Tammikuussa jouluherkut painaa vyötäisillä ja olo on rentoutunut, mutta usein myös nuutunut. Monilla on talvilomalla edessä rantalomailua ja kyllähän se Suomen kesäkin sieltä pian taas tulee, joten ajatuksia bikinikuntoon pääsystä hiipii mieleen taas. Hae uutta virtaa ja energiaa liikunnan parista ja aloita treenaus jo nyt! Ole kuukauden edellä muita !

Joulukuun huipputarjouksena Kuntoportti tarjoaa Kilot Kuriin- blogin lukijoille Lady Club min.12kk jäsenyyden hintaan 62e/kk (Norm.89e/kk, opiskelija 55e/kk). Jäsenyys sisältää monipuoliset ryhmäliikuntatunnit (kevääksi tunteja on tulossa lisää!) sekä kuntosalin käytön klo 06-22. Lisäksi saat nyt liikkua joulukuun puoleen hintaan -50% ja saat yhden ilmaisen treenikuukauden 12kk täytyttyä!

Ensimmäisessä maksussa veloitetaan liittymismaksu 39e (norm.109e), joka kattaa Sinulle koko jäsenyytesi ajaksi ilmaisen Personal Trainer Host palvelun. Personal Trainer Host palvelun voit varata milloin vain vastaanotosta ja siellä Sinulle tehdään tavoitteidesi mukainen kuntosaliohjelma. Voit päivittää ohjelmaa ilman erillistä maksua koko jäsenyytesi ajan.

Jos liityt ystävän kanssa, niin saatte molemmat lisäksi vielä ilmaisen treenikuukauden! Ota yhteyttä tuuli (at) kuntoportti.fi ja kerron enemmän palveluistamme. Lady Club jäsenyyteen kuuluu kuntosalin rajaton käyttö klo 06-22, monipuoliset ryhmäliikuntatunnit ja kuntosaliohjelma sekä rasvaprosentin mittaus. Lisäksi saat Clubikortilla etuja yhteistyökumppaniliikkeistä ja tunnukset nettisivuille jäsenten omaan intraan, jossa on mm.treeni- ja ravintovinkkejä. Tämä tarjous vain Tuulin kautta, vastaanotossa tarjousta ei siis saa. Varaa aika esittelyyn: tuuli (at) kuntoportti.fi tai 0407733435.
Tee päätös energisemmän elämän puolesta ja liity iloiseen joukkoomme!

Tarjous on voimassa 15.12 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti