keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Olivian Superfoods- verkkokauppa


Ajattelin jakaa teille tiedon tälläisestä verkkokaupasta, jonka löysin offeriumin kautta! Kyseessä on suomalainen verkkokauppa, joka myy kaikenmaailman superfoodeja ja todella edulliseen hintaan! Tuotteita on heillä jo 40kpl, joten valikoimaa riittää kivasti. :) Tuotteet lähetetään suoraan lähimpään postiin posti-pakettina tai kirjeenä ja postikulutkaan ei päätä huimaa, sillä ne on 3.90€ ja yli 50€ tilauksissa ilman postikuluja. Myös tälläistä nuorta opiskelijaa ilahdutti, että maksaminen onnistuu verkkopankissa ja ihan visa electronilla, sillä yllättävän monessa kaupassa vaaditaan nykyään luottokorttia. Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ

Itsellä on vasta tilaamiskokemus ja innolla odottelen jo lähetyksen saapumista, toivottavasti ehtisi jo perjantaille! Lähetin tilauksen siis tänäaamuna, sillä eilen laitoin väärät osoitetiedot ja osoitetietoja ei valitettavasti voi vielä muuttaa nettisivuilla. Otin sitten eilen yhteyttä (myöhään illalla) asiakaspalveluun ja aamusta tuli vastaus, että he ovat päivittämässä sivujaan niin, että osoitetietoja voi pian muuttaa. Nyt he poistivat tunnukseni, että sain rekata uudelleen ja laittaa oikeat osoitetiedot ja onnistuipa vielä niinkin, että postitetaan sitten eriosoitteeseen, mitä toivoinkin. :)

Tilasin seuraavat tuotteet:

Goji-marjoja 250g hintaan 6.90€

Maca-jauhetta 250g hintaan 7.90€
Raakasuklaa maku appelsiini 60g hintaan 2.95€

Ja vielä postikulut päälle niin tilaus oli 21.65€, mikä on mielestäni tosi halpa, kun vertaisi ostoksia vaikka Nilsiäläiseen terveyskauppaan, mistä kerroin eilen (maca-jauhe 250g oli n. 14€) Myöskin tilausvahvistus tuli heti sähköpostiin, josta plussaa. Joskus tilausvahvistuksissa kestää ja sitten stressaillaan menikö tilaus perille vaiko ei.

Elikkä nyt vain tilauksen saapumista odottelemaan! :) Oletteko se superfoodien ystäviä?:) Suositteletteko jotain muuta mitä kannattaisi kokeilla? Itse omistan jo entisestään spiruliina-tabletteja.

Kuvat: Tilaukseni tuotteet: Olivian.fi, spirulinapurkki: google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti