torstai 16. helmikuuta 2012

Hirvveen hirvveen paljon asiaa!

Ja näin on hurahtanut 1.5viikkoa ilman postauksen postausta.. pahoittelen. Jopa yhden yön blogi oli luettavissa vain kutsutuille jäsenille kiukkukohtauksen takia, jollon halusi kadota oikeastaan koko maapallolta. Pahoittelut siitä(kin)!

Töissä on pitänyt kiirettä, paitsi nyt tälläviikolla, mutta perjantaina meen töihin ja sitten alkaa hiihtolomajakso, jollon ylläripylläri Tahko on ihan täynnä. Vapaapäiviä on onneksi kaksi viikkoon, mutta muuten ei oikein tule oikein varmaan oltua kotona, joten ruokaan pitää nyt panostaa,panostaa,panostaa! Niimpä ostin Lämmin kuppi- keittoannoksia, jotka totesin yllättävän hyviksi! (ja jopa täyttäviksi!) Tomaatti-basilika- keitto sekä sipuli-keitto, oh nam<3 Löysin nää keitot vasta n. viikko sitten ja ärsyttää kun löyty vasta nyt! Tiedä sitten, onko ne K-kaupassa joku uutuus, kun on niin esillä.

Ruuasta tulikin mieleen, kuinka mulle on sanottu, että miksei pitsa ole herkkua, että jos sitä syö nii eihä se paino tipu. Tuohan olisi musta silloin rakentavaa kritiikkiä, jos oikeesti tuntis mut ja mun elämäntilanteen, tai no, sillon noin ei edes sanoisi. Haluan tarkentaa, että pitsaa pyrin syömään mahd. harvoin eli kerran viikkoon pariin, joten ei se tapa. Ja ruispohjaa suosin silloin. Pitsaa tulee lähinnä silloin otettua, kun oma jääkaappi on ammottanut tyhjyyttään, sillä lähin kunnon kauppa on 9km päässä ja joskus ei työviikolla sinne kerkeä. Myöskin töissä meidän kokeilla saattaa joskus olla niin kiire, ettei ne mitään salaattia ehdi vääntää, joten ainut vaihtoehto on pitsa tai hampparia, tai ei ruokaa ollenkaan. Minusta on siis fiksumpaa syödä se pitsa, kun hamppariateria tai ei mitään. Tietysti jokaisella on varmasti tähän oma mielipide, mutta mielummin itse pysyn kylläisenä (vaikka sillä pitsalla), kun että teen töitä huimaus-tilassa, kun verensokeri on niin alhaalla. On oikeesti tosi harmi, kun ihmiset tuomitsee (muitakin juttuja täällä on ollut, jotka ei oo ollut niin rakentavaa kritiikkiä) vaikka ei edes tunne mua yhtään :/ Toki kritiikki ja neuvot on sallittuja, eli rohkeesti niitä vaan tulemaan. Miettii vain mitä pistää huomioiden mun elämäntilanteen, joka siis on ihan eri kuin Jyväskylässä, jossa opiskelin vain ja treenasin 5kertaa viikkoon, kun oli aikaa ja energiaa. Oli terveellinen kouluruoka ja kotona odotti ruoka aina valmiina. Täällä Tahkolla asiat kun on vähän erillailla!

Sitten ikävistäfiiliksistä vähän kivempiin! :) Oon huomannut kevään tulon hyvin siinä, kuinka treeni-into on taas palannut! Joskus ennen töitäkin saatan tehdä pienen treenin, hyvä minä! Ja nämä kaksi viimoista vapaapäivää on mennyt salilla ja ruokavalion tarkkailussa. Oon jopa niin motivoitunut, että ajattelin ottaa Kuntoportille yhteytttä s-postitse, jos saisi sitten varattua itselleen PT-tapaamisen kun palaa Jyväskylään. ;)

Eipä mulla nyt oikeestaan oo muuta.. paitsi siitä sanon, että tosiaan alkaa ne hiihtolomaviikot ja mulla on jo varmat työvuorot tiedossa, mutta mut kutsutaan töihin myös tarvittaessa! Päivistä voi siis tulla pitkiä, joten antakaa anteeks, jos ei tuu vaikka siihen kolmeen viikkoon postausta, jooko?

Saa myös antaa nyt hyviä eväsvinkkejä töihin! Pussikeittoja ostin kivan läjän, mutta ne riittää vain pariksi viikkoa! Ja ei sitä pelkällä keitolla elä montaa viikkoa ;)

Hyvät illanjatkot kaikille! :)

Pst, herkkulakko on edennyt hirmu hyvin! Enää ei tee edes mieli. Poikaystävän synttärit lähenee, milloin on mun repsahduspäivä, kun teen sille suklaakakkua!;) Katsotaan tuleeko himot takaisin ja sit taas hirmu taistelua, vai maistuuko edes enää hyvältä mikään kunnon sokeripommi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti