lauantai 25. helmikuuta 2012

Day 56: herkut himottaa

Moikka!

En ookkaan pitkään aikaan kirjoitellut herkkulakosta, mutta edelleen painelen etiäpäin kunnianhimoisesti ja onneksi painankin, sillä töitä nyt piisaa sen verta, että salitreenit jää vaan haaveeksi.. Noh edelleenkin, Jyväskylää ja Kuntoporttia odotellessa. <3 Kenet mä sitten nappaan Kuntoportille treenikaveriks? Vapaaehtosia?:) Myöskin kuntoporttilaiset ottakkee yhteyttä jos salilla yksinkäyminen tympii :) (Saliharjoittelu poistaa tehokkaasti rasvaa ja rasvaprosentti oli mulla alhasin kesällä, millon käytin salia n. 3krt viikkoon ja aerobista n. 2 krt, eli salitreeni kannattaa ennen kesää varsinkin, vaikkei se lempparilaji olisikaan ;)

Mutta takaisian herkkulakkoon. Mulla on tosiaan nyt töitä hiihtolomilla jonkiverta ja töissä pyrin syömään 3  tunnin, vähintään 4 tunnin välein, mutta joskus se jää :( Niimpä silloin nousee herkkuhimo aika suureksi, tai oikeastaan alkaa kaipaamaan hiilaripommia. Ainut semmonen himoherkku ois tietysti nyt suklaa tai sitten joku leivos.. tosin, on mulla hirmusti päiviä, milloin herkut yököttää, koska muistaa miten turvonnut ja huono-olo yleensä tulee kun niitä herkkuja alkaa syömään. Varsinkin jos on niinku minä, että suklaalevy menee massuun huomaamatta!!



Parin viikon päästä pääsen mahdollisesti Jyväskylään ja ois tarkotus ostaa ainakin raakasuklaata, mikä siis on sallittua herkkua (JEE!) Se muuten maistuu tosi hyvälle, kun ei oo syöny suklaata tai herkkuja vaikka pariin viikkoon, muistan sen fiiliksen kesäiseltä herkkulakolta. On niin ihanaa kuinka makuaisti paranee, kun kattoo mitä syö! Kaikki maistuu paljon maukkaammalta ja esim banaani ihanan makealta herkulta ;)



Myöskin mun repsahduspäivä lähenee (eka semmonen vasta!!) koska mun poikaystävä täyttää seuraavassa kuussa vuosia :) Enää pari viikkoa siis siihen, hui! Mun tarkotuksena ois tehdä kunnon suklaakakku ja viedä ehkä tuo herra syömään ulos. :) Mua kyllä vähän jäskättää se suklaakakku, voi olla aika makea herkku tiedossa :D Eniten mua kyllä jänskättää napsahdanko taas sokerikoukkuun, se on mulle niin semmonen loukko. :/ Luin muuten iltalehdestä pari viikkoo takaperin, että sokeriin voi oikeasti olla koukussa niinkuin alkoholisti alkoholiin tai tupakoitsija tupakkaan! Eli mä varmaan oon sokeriholisti.. saankohan siis koskaan enään palata herkkuihin kunnolla, niin että olen ns "turvallisilla vesillä" niiden kanssa? Onneksi nykyään on vähän parempia herkkuja paljon tarjolla esim jugurttipäällysteiset pähkinät ja kylläpähän suklaapäällysteisiäkin löytyy ja banaanilastuja jaja.. Niillä ja jäätelöllä voikin sitten nauttia kesästä jättäen muut herkut vähemmälle, vaikka kerran kuukauteen! Olisi kyllä unelma, jos niin pystyisi elämään. Painon kannalta, mutta ennenkaikkea hyvänolon kannalta :) (pst, muitakon herkkuja siis tyyliin vain kerran viikkoon. Ei makeaa vatsan täydeltä, rigth?;)

Löysin muuten parin tystyn blogin, jotka on laihduttamassa. Tytöt osaa kirjoittaa tosi inspiroivasti ja ihanasti! Käykää ihmeessä katsomassa!

 Fat mind
kuuskytmiinuskymmenen

Tytyskyt näköjään seuraa myös muita laihdutusblogeja niin niitä vain tonkimaan, jos löytyisi jokin kiva. Niistä saa vinkata mullekkin, joka ei kiireessä nyt kamalasti ehdi hyviä blogeja etsiä, vaikka kovin haluaisi!

Eipä mulla sitten muuta, mä lähden pian vähän tonne ulkoilmaan, ennenkun meen iltavuoroon kolmeen. Aamuvuoro ompi jo takanapäin tältä päivältä! Ihanaa lomaa niille, keillä se nyt on! Naattikaa oikein kunnolla!

ja loppuun vielä teksti, joka on aina hyvä muistaa!


                                                                                                                                                 Kuvat: google

2 kommenttia: