keskiviikko 14. elokuuta 2013

Täällä taas!

Siitä on jo useampi kuukausi kun tänne kirjoitin. Hitsi aika menee nopeesti! Nytkin harkitsin useamman viikon teenkö paluun, vai kirjoitanko sportlifelle, mutta fatkahan on, että tästä blogista ja sen lukijakunnasta on tullut niinsanotusti rakas mulle. Täältä oon saanu nii huimasti tsemppiä ja vinkkejä!

Mitä mulle nykyään sitten kuuluu? Hyvää! Blogitauko on tehnyt gutaa ja en koe enään suorituspaineita, mikä on hyvä asia. Tottakai joka päivä nään töitä unelmien eteen, mutten pelkää niin paljon ns. epäonnistumista, mitä pelkäsin usein kun kirjoitin blogia. Se taas tuotti stressiä ja kortisolia kroppaan=lihas ei jaksa kasvaa siinä tilassa. Mutta olen oppinut ja vahvistunut ja ehkä valmis palaamaan blogimaailmaan!

Monia varmasti kiinnostaa, miten treenit kulkee. No hyvin! Painot nousee hitaasti mutta varmasti ja tyttö ainakin kuullemma kasvaa! Paino on nykyään 63 kiloa, mikä on aika järisyttävä verrattuna viimekesän 55kiloon, mutta faktahan on, ettei luurankona lihas pääse kasvamaan, joten massalla ollaan ja pitäähän siitä nauttia. Monet kaverit on antanut tsemppiä massakauteen, koska onhan se fyysisesti mukava, mutta henkisesti ei niinkään (varsinkaan näin kesällä!) Vaatii siis hirmusti aivojumppaa pitää pää kasassa, mutta onneks huonoina päivinä ei tarvitse edes peiliin katsoa. ;)

Pökät ausseista.. on muuten makeet ja maksoin alle kymmenen euroa!

Pökät ja toppi ausseista..pöksyjen merkkiä en tunne, mutta toppi lorna janea. :)
Peppu on pieni, mutta kasvamassa! Sen todisti mm. se kun työhousut repes lantionseudulta. ;)


Lisäksi on tapahtunut paljon muutakin! Kävin mm. Australiassa lomailemassa ja ottamassa chillisti. Monet varmasti tietää miten yli vuoden olen punninnut ruokia lukuunottamatta parin kk ajanjaksoa ja nyt ausseissa elin 2.5 viikkoa ihan näppituntumalla (ja jäätelöllä..) kyl muuten teki sekin niin hyvää että! Henkinenpuoli lepäsi ja mun helpotukseksi ei tullut morkkista. En stressannut ja mun 4 treeniä Ausseissa meni ihan super hyvin ilman sen kummempia latareita sun muita. Tulokset vain kasvo, vaikka ruoka ei ollut ihan kunnollista (pääosin kyllä terveellistä.) Siinä näki, miten stressi uuvuttaa, vaikka ruokavalio olisikin tiptop kunnossa.

Ausseissa menin kaksjakosella ja aina oli ihanaa päästä reenaamaan! Tajusi kuinka sitä  rautaa rakastaa.  ;)

Kengurut oli söpöjä.. ja vompatit! Eläintarhassa kävin kahdesti!

Ausseissa oli ihana laittautua ja näyttää nätiltä, eikä haista kokoajan hieltä ja olla ponnari päässä. ;)
Kaiken tämänlisäksi muuta mainitsemisen arvoista on varmaan se, että mulle on tullut tiimiasut ja rakastan niitä! Better bodiesin huppari on useasti viikossa käytössä ja velourasu on kätsy esmes kauppaan! Edelleen osaan olla intsinä että kuulun nii hienoon tiimiin ja mulla on niin huippu valmentaja, joka pitää tän neidon pään kylmänä parhaiten!

Tässä velourissa on takataskut. Ihan huippua!!

Maailman pehmein huppari!
Onhan vaikka ja mitä muutakin tapahtunut, mutta jospa nyt kun isoin kynnys on ylitetty, eli uudelleen aloittaminen niin olen aktiivisempi ja ei jää mitään kertomatta!

Kuvat on muute instagrammista, missä mua voi seurata ja nimimerkkihän on siellä momokkis. :)

Miten teillä menee?:) Ja onko teillä jotain postaustoiveita, mistä haluaisitte eritoten kuulla?

17 kommenttia:

  1. Mitä mieltä olit uusimman Cosmon postauksesta liittyen "muotitreenaamiseen" naisten keskuudessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lukenut niin en osaa kommentoida. :) Pitääpä käydä jossainvälisä lukasemassa!

      Poista
  2. Aivan mahtavaa, että oot taas palannu kirjottelee! Tykkään niin sun blogista. Joten kävin täällä vierailee sun tauollakin, ja ehdin lukasemaan vähän vanhojakin tekstejä. Ei voi muutakun hattua nostaa sun onnistumisille! :) Ja sä, jos joku annat mulle motivaatiota omassa projektissa. Joten mulle ainakin tooodella kiva uutinen tämä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oon antanut sulle motivaatiota, myös poissaollessani! Antaa todellakin lisäpotkua jatkaa kirjoittelua taas, kun huomaa että vakkarilukijat ja -kommentoijat on edelleen täällä. :)

      Poista
  3. Olisivatpa muidenkin blogit pitäneet kesällä taukoa.
    Olen ihan harmissani, kun en ole ehtinyt seuraamaan lähes mitään blogeja. Näin syksyn pikku hiljaa saapuessa olen taas palaillut itse lukemaan ja kirjoittelemaan.

    Hienoa, että kuuluu hyvää! Niin tännekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, kesällä en oo ehtinyt seurailemaan..jospa nyt syksyn pimeissäilloissa! ;)

      Ja mahtavaa että sinnekkin kuuluu hyvää!:)

      Poista
  4. vitsi nainen näytät hyvältä! :) ja kiva et oot takas :)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa että oot takaisin täällä! :) Olisko mahdollista teet vaikka joskus/sillontällön postauksen siitä mitä syöt päivän aikana jne? :) Itse tässä justiinsa tänään alottelen ns. terveempiä elämäntapoja FitFarmin ohjein, ja tuntuu että ei keksi mitään mitä tehdä ruoaksi. Ei aina kehtais ihan samoja pöperöitäkään syödä päivästä toiseen. Semmoinen postaustoive mulla siis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Maria, että oot edelleen mun lukijana! :)<3 Voin mä sellasen tehdä, mut pakko myöntää et mun perusruoka on naudan jauhelihaa, täysjyväpastaa ja pakastevihanneksia + uncle bensin oriental chili kastiketta..:D Se on vaan NIIIN hyvää..noh ehkä blogin eloonherääminen antaa taas intoo tehä ruokaa..pari muutakin hyvää "bodyruokareseptiä" kun mun taskusta löytyy. ;) Ja hei! Tsemppiä uusiin elämäntapoihin!:)

      Poista
  6. aahahahahahaahah repesin tolle "työhousut repes lantionseudulta" :D ihanaa et oot päk <3

    VastaaPoista
  7. No on kyllä tyttö kasvanut, ja siis hyvällä tavalla! :) Oli tosi kiva kuulla sustakin taas!

    VastaaPoista
  8. Hahah jooo eipä oo takapuolessas paljon muutosta tapahtunut...ja muutenkin oot ihan naurettava tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tuo on mielipiteesi se on ok. :) mutta jos minä ihmisenä ärsytän sinua, suosittelen ettet lue tekemisistäni :p

      Poista