maanantai 19. elokuuta 2013

Kippis ja kulaus!

Hienosti mun toinen postaus tulee käsittelemään herra alkoholia, jota vain lauantaina päätin, että no otetaan sitten! Oli siis firman virkistyjäiset, tarjolla mun lempparia, eli breezeriä ja yhden hyvän työkaverin viimeiset kyseiset bileet. Lisäksi siellä oli karaokemahdollisuus! Mietin että miksi itseäni nyt näin kiusaan, kun en ole kisadieetillä. Että emmä halua muistella aamulla että oisimpa sittenkin. Niimpä siis vaan juomishommiin, ihan extempore!Mun mielestä nuo extemporet tekee hyvää, kunhan ne ei ole joka viikkoisia, tai mitä alkoholiin mulla tulee, niin niitä tapahtuu max. 2kk välein. Viime kerta olikin Juhannuksena. :)

Seuraavana aamuna olin töissä ja aamupalalla söin kuuliaisesti puuroa, mutta töissä ei ehtinyt pitää taukoa= ei ruokaa viiteen tuntiin. Voitte kuvitella kun menin kauppaan nälkäisenä ja darrassa, että mukaan lähti ehkä joku suklaapatukka proteiinipatukan sijaan. ;)Monet kyseli, että onko morkkis. No ei oo! Tosin äsken kun heräsi niin menin heti vaistomaisesti peilin eteen, että tässäkö tää nyt oli. Mutta aamuvatsa näytti oikein hyvältä.. tosin voi johtua siitä, että sain maittavat yli 12 tunnin unet..päiväunineen noin 14 tunnin. Ainakin tyttö nukkunut!

Tänään menen vasta 5-6 aikaan illasta salille, kattoo mite se rauta nousee!Alkoholihan on pahasta. Se on totta. Vaikuttaa treeneihin jopa viikon ajan. Ja aina kun syöt alkoholia veressäsi, niin kaikki ravinto kertyy suhun rasvana (mut oli se pitsa yöllä aika hyvää..) Lisäksi onhan se jäätävä kaloripommi! Eli sitä kannattaa oikeesti nauttia harvoin!

Alkoholi kyllä saa vissiin tämän neidon nauramaan entistä kovempaa..vatsalihaksiin paljoo kestä koskea. On vähän arkoina. :D


Nyt alkaakin taas kuukauden ajan rankat treeni. Parasta!

Miten teillä meni viikonloppu?:)

pst. postauksen kuvasaldo oli viime kuvailuista minnan kanssa. :) Kuvattomat postaukset on niin tylsiä!

8 kommenttia:

 1. vitsi miten näytät hyvälle!! Täydellisiä motivaatio kuvia itelle! :)

  VastaaPoista
 2. Kivan rohkea kirjoitus alkoholin käytöstä ja urheilusta :) kaikessa kohtuus eikä hauskanpito oo koskaan pahasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Sinäpä sen sanoit!

   Poista
 3. ootko nyt joskus tähtäämässä johki kilpailuihin sitte ku kisadietistä puhuit yms?

  Sua nyt yhtään arvostelematta, niin tuntuu siltä että monella harrastus ei oo enää harrastus vaan mennään ihan ääripäähän, niinku nyt tässä fitness villityksessäkin. Voisi olla yleisesti ottaen hyvä, että puntilla käymisessäkin ja ruokailussa olisi se kultainen keskitie :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään ei ole lyöty luukkoon, mutta myönnettäköön että kisahaaveita löytyy ja sinne lavoille tähtään.. ei mulla muuten todellakaan olisi näin tarkkaa. :)

   Poista
  2. Okei, hieno juttu että sulla on tavoitteita!

   Voisitko tehdä postauksen tai vastata vaikka tässä, mikä kisaamisessa viehättää ja miksi sinne haluaa mennä? (joko omalta kannaltasi tai mitä yleisesti ottaen luulet miksi ihmiset haluavat lähteä kisaamaan)

   Poista
  3. Voisin jopa tehdä aiheesta postaukse. kiitos ideasta:)

   Poista