perjantai 23. elokuuta 2013

Treenaaminen natuna ja itsevarmuus

Kun availin mun blogia uudelleen, arvasin että tulee jotain "haters gonna hate"-tyyppejä tai ihmisiä, jotka ei pakolla itse treenaa natuna (eli ilman hormoneja) avautumaan siitä, etten ole kehittynyt. Päätin sitten avata teille hieman asiaa.

Blogini oli tauolla pari kuukautta. Valitettava tosiasia on, etten mä kehity lihaskasvussa niin nopeasti mitä laihduin. Jos nopeasti vilkaisee, ei parin kuukauden aikana nää eroa, tai jos ei ole ollenkaan silmää niin ei yhtään. Itsekään ei nää eroa, sillä kehitykselleen sokeutuu. Mun piti selata viimevuoden loppuun postauksia, että näin itsessäni selkeän eron. Mutta niin se meneekin!
Ei sitä kuukaudessa-parissa hankita jäätäviä tuloksia jos on jo hetken reenannut.Vaikka olisi ravinto, treenit ja unet kohdallaan. Lihas kasvaa hitaasti ja varmasti. Jos olisin tullut takaisin jäätävänä lihaskimppuna, siihen olisi käytetty muutakin kuin kaurapuuroa ja rahkaa. ;)

Mikäli anojen oli tarkoitus loukata, niin pahoittelut. Valmentajani sana, peilikuva ja jopa mittanauha kertoo muuta. Myös tiedostan miten elän. Kyllä, mielestäni treenaan lujaa (vaikka sitä oppii kokoajan vain lujempaa ja lujempaa) ja ruokaohjelma on todellisen gurun laatima. Se tuo hyvää oloa kroppaan = itsevarmuutta.

Puhuin erään kaverini kanssa siitä, joka ei ole sattuneista syistä pystynyt nyt hetkeen reenaamaan, että kun reenasi oli ok mennä meikittä ja kollareissa ja olo oli itsevarma. Nyt kuulemma tekee mieli enemmän panostaa, kun ei ole niin hyvä olo kropassa (tosin minun mielipide on, että hän on NIIIN upea että! :)

tästä lähtee kiristyy. ;)

Treenaus ja itsevarmuus kulkee mielestäni käsikädessä. Tosin, muullakin tavalla voi olla itsevarma, tottakai! Se on mistä itse tykkään ja on tärkeää olla siinä olomuodossa, mikä tuntuu hyvältä. :)

Onhan sitä huonojakin päiviä ja juuri tänään puhuttiin kaverin kanssa siitä, miten mun on ehkä vaikea olla väliin nykyisessä kropassa. Viimevuoden loppupuolella painoa oli 9kiloa vähemmän ja olin rasvattomampi ja nesteettömpämpi. Mutta faktahan on se, ettei se lihas kasva, jos ei syö plussakaloreilla. Ja hyvinhän plussat on lihakseen mennyt, mitä nt vähän tuohon vatsaan.. ;) Nyt annetaankin hetki kropalle vähän shokkia ja kiristellään.. eka päivä menossa ja kroppa on aika vihasena kun ruokamääriä laskettu..aivot lyö tyhjää! :D Onneks tää helpottaa pian, niinku mikä tahansa "kulttuurishokki" ;) Ja itsepähän tätä kerjäsin ja voisin todeta tähän että huoh naiset ja niiden "kriisit"..mutta ainakin ens kuntotsekkiin asti mennään eikä meinata kunnialla läpi tämmönen vaihe.. ja hymyissä suin, tietty.;)

Mukavaa perjantaita kaikille! Huomenna on kaverin babyshowerit ja jalkahierontaa. Ai että. <3

4 kommenttia:

 1. Lihas kyllä kasvaa ilman plussakaloreita muttei niin nopeasti;) pakko oli korjata kun pisti silmään :Dtsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
 2. Jos anojen kommentit ei mitenkään loukkaa sua niin miksköhän pitää heti tehdä tämmönen postaus ja todistella näin sitä miten treenaat natuna ja itsevarmuus on pilvissä...huoh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsevarmuuteni ei nyt ihan pilvissä ole, mutta jos entiseen vertaa, jolloin saatoin miettiä useamman pv jotain kommenttia, on se siihen parantunut huomattavasti. En silti oikein ymmärrä, miksi toisia pitäisi koitaa lytätä, mutta jokainen tyylillään tottakai!

   Poista