lauantai 25. kesäkuuta 2011

Viimeinen ateria.

Kuten aiemmassa postauksessa kerroin mun maanataina alkavasta kuukauden herkkulakosta, missä on pysyttävä tai annan poikaystävälle 80e, niin ajattelin jo huomenna olla ilman yhtään ainutta herkkua, koska tulee olemaan kiireinen päivä.. tai ainakin koitan tehdä sellaisen!
Aamusta olisi tarkotus mennä ihan pienelle juoksulenkille, semmonen 15min, koska oon vasta alottelemassa juoksemista :) Juoksun jälkeen pulahdankin sitten järveen ja heräilen kunnolla, jonka jälkeen ois tarkoitus tehä joku hyvä, täyttävä ja terveellinen aamupala!
Huomenna myös on luvassa kuntosalia ja poikaystävän auttoa muutossa, joten palailen todennäköisesti kotiin aika iltasella, joka on hyvä siltäkannalta, ettei ehdi herkutella.
Toki otan "3 tunnin välein syömisen"-taktiikan mukaan mun lakkoon, että se oisi mahd. helppo, joten pitää muistaa ottaa eväitä mukaan!
Iltapalaksi tarvitsen jotain hyvää sitten varmaankin leffan pariin, pitänee varmaan käydä ostamassa dippivihanneksia tai maailman maukkain ananas :)

Joka tapauksessa, mennään asiaan mikä koskee otsikkoa! Eli nyt oon valmistautunu tähän haasteeseen... arvatkaa miten? No syömällä ja syömällä eilen ja tänään! Syy ei pelkästään ole alkava lakko, vaan juhannuskin teki osansa tähän santsaamiseen! Tosin, empä juonu kun yhe lasin skumppaa, joten alkoholista en oo kaloreita kerryttänyt :)
Aivan viimoisen herkkuaterian söin 2-3h sitten eli pannaria mansikkahillolla ja vanilijajäätelöllä..nomnom mitä herkkua! <3 Tulen varmasti ikävöimään..
Myös raparperipiirakka on maistunut tänään ja eilen, kiitos juhannuksen joka sai äidin leipomaan.. :D

Joka tapauksessa, mun on tehtävä sotasuunnitelma itseäni vastaan, muuten epäonnistun tai vaan raivoan kaikille! Pitääkin laittaa ruokalistaan seuraavat asiat
- 3prk pelle minitomaatteja
-5prk purkkiananasta
-1 tuore ananas
-viinirypäleitä
-2prk maitorahka

... oilla luulis pääsevän pari päivää eteenpäin! Maitorahka on sen takia, että siihen voi sekoittaa ananaksen ja näin saada täyttävän välipalan kun puolittaa rahkan ja iskee purkillise ananasta sekaan, nam! Oon muute jo kekannu ekan viikonlopun herkunkin sitten! Nimittäin tuoreet mansikat! Voittaa muuten sokeriherkut mennentullen :)

Eipä mulla muuta, huomenna varmasti palailen kertomaan, mitkä on sokeriholistin fiilikset ekan päivän jälkeen ilman sokeria.

Mukavat loppujussit kaikille :)

ps. jos teitä kiinnostaa, miten selviän kyseisestä haasteesta, eikä tän blogin muut mietteet kiinnosta, merkkaan haasteen postaukset tunnisteella "herkkulakko" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti