sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Ensimäinen päivä ilman herkkuja...

Suoritettu kunnialla läpi! :)
Ja vaikka matkaa on jäljellä se 29päivää, mä ainakin riemuitsen, sillä oon ollu nyt pari viikkoa niin, että joka päivä on nassuu tullu iskettyä sokeriherkkuja.
Päätin muuten tosiaan jo aloittaa tänään, sillä poikaystävä alottaa huomenna sen tupakkalakon ja sillä on edessä se vaikein päivä. Mäkin nääs tänään jo vähän äkäsin sille kun se keljuili kaapissa olevasta mustikkapiirakasta.. joten toivotaan että oon huomenna jo levollisempi..! :D Noh, koska uskon siihen vahvasti, nii ehkei tää lakko ookkaa nii kamalaa mitä oletan ja oon jo huomenna tyyni ku mikä ;)
Tänään sitten kävin 2krt lenkillä, kävely lenkin aamulla n.30min ja nyt illalla siskon kanssa hölkkälenkin semmoset 30min, että saan jostakin mielihyvää. Huomenna loppuukin kuntomaailman väen juhannus, eli pääsee taas ryhmätunneille!

Millä siis lyhyesti selvisin tänään?

-Lenkki aamulla ja illalla, sekä järvessä pulahdus
-Syöminen 3h välein, suosien kasviksia sekä täysjyvää ja ruista
-Runsas vedenjuonti
-Nektariineja makeanhimoon
-Keskittyminen leffoihin päivällä

Uusi päivä huomenna, nyt keräilemään voimia siihen!

Hyvää yötä kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Onnittelut ensimmäisen päivän läpäisystä! :) Pari ensimmäistähän ne kaikkeain vaikeimmat ovat, joten sä pistät ne kunnialla läpi ja lopussa se meneekin aika helposti varmaankin. ;) Hyvä idea keksiä muuta tekemistä, pidä itsesi vain kaukana niistä herkuista! Nektariinit ovat myös hyvä, nehän ovat makeita ja hyviä! <3 Seuraan kyllä innolla tätä sun 30 kymmentä päivää, selviät kyllä ja voitat sen vedon. ;))

    VastaaPoista
  2. Maria: Jee kiitän!:) Ja niinhän ne on.. tuntuu että tää päivä on astetta haasteellisempi, kun polviki eilen kipeyty niin etten tänään uskalla tehdä liikuntasuorituksia :( Ja nektariineja sekä viinirypäleitä popsin tänäänkin makeanhimoon ja kylläpä helpotti :) Ja ihanaa että joku seurailee, se motivoi vielä enemmän, sehä ois kaikkien nähden kamalaa epäonnistua koko lakossa ja vedossa :D !

    VastaaPoista