tiistai 27. joulukuuta 2011

Hei heiluta sun joulukinkkua, joulukinkkua

Joulu tuli ja meni ja oon ihan varma, et nyt tää nainen keräs muutaman joulukilon. Kaksi viimoista vuotta oon sen välttänyt, sillä oon ollut silloin Jyväskylässä, joululomalla ja Kuntomaailman-asiakas. Eli yleensä kävin sitten  23 ja 25 päivä vähän sulattelemassa ruokia, mutta täällä Tahkolla se ei ole onnistunut :( (Ette tiedäkkään paljon mieleni haluaa Kuntoportille just nyt vähän spinnaamaan!!)


Ikävän turvonnut olo, siksi kysynkin teiltä, tiedättekö mitään hyvää turvotuksenpoisto keinoa?
Vesi on huono vaihtoehto, musta tuntuu että sen (kohtuullinen) kittaaminen nykyää pistää vaan turvottamaan vaikka ennen on auttanut :( Liekö joku stressinpoikanen tehnyt kyseisen muutoksen?

Kumminkaan ei saa masentua, vaan tänäänkin on luvassa 3 lenkkiä koiruuksen kanssa, huomenna kokopäivä shoppailua Kuopiossa ja ylihuomenna lenkkien lisäksi voisi painella salille jos tämä nuha lähtisi  ennen sitä poikkeen :)

Miten teidän joulut meni? Söittekö tekin turvotuksen päälle niinkuin nimeltämainitsematon henkilö? :D Mutta muistakaa ettei siitä saa masentua! Joulu on vain kerran vuoteen ja kesään on vielä rutkasti aikaa , eli bikinikuntoon ehtii kyllä ;)

Nyt hyvää tiistaita kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti