torstai 29. joulukuuta 2011

Day 2

Voi kikkurankäkkyrät, nyt se on sitten taas alotettu. Lakkoilu herkuista!

Ei, en saanut facebookin kautta lantin lanttia ja en saanut täälläkään kiinnostuta lakkoon, mutta teen sen itseäni varten!

Nyt saa luvan loppua turvotuksen märehteminen ja jatkaa elämää, vaikka sitten hetken ilman sokeria, jos se tuo paremman mielen. :)

Päätin itselleni myös palkkion! Mikäli onnistun olemaan 15.4 asti ilman herkkuja, ostan itelleni matkan johki ulkomaille! ;D MUTTA, koska 3,5kk on pitkä aika ja tämä lakko on _itseäni varten_, niin suon
itselleni repsahdukset 2x kuukaudessa jos haluan niin! Ainut sääntö on, että repsahdukset eivät saa olla samalla viikolla.
Voi myös olla, että jos oloni on keveämpi esim kuukauden päästä jätän leikin kesken, mutta sitten ei saa paha palkkaansa, hah!

Tosin olisi se kiva, jos pystyisi olemaan, sen jälkeenhän pystyn mihin vaan!

Mielipiteitä: onko ajatus ihan mökkihöperön päästä tullutta? yes/no?

Tämä päivä on muuten ollut aika taistelua! Mun makeanhimo nääs suuttuu jos ei saa makeaa kun haluaa ja yrittää ilmoittaa sen mulle nälkänä! On siis hirmu vaikea aina arvioida, milloin on nälkä ja milloin ei (ja vapaapäivänä harvemmin seuraa kellosta, milloin söi viimeksi, hups!) Mutta kyllä se tästä lähtee!!

T: Tarmoa tursuava topakka täti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti